Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Béke és nyugalom szigete

Elza Café - Sopron Plaza SopronElza Café - Sopron Plaza Sopron a térképen

Kiváló 2023. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Fertő-tó környékén nyaraltunk pár napot. Mivel a tankolás miatt be kellett jönnünk amúgy is Sopronba, ha már itt voltunk, bementünk a Sopron Plázába, amelynek nagy előnye Sopron belvárosához képest, hogy itt lehet parkolóhelyet találni, ráadásul ingyenesen. Gondoltuk, valamilyen étkezési lehetőséget biztosan találunk. Ez a terv be is jött, először pizzáztunk, aztán kávéztunk, végül sütiztünk, igaz, azt már részben elvitelre. Szóval a kávézás helyszín az Elza Café volt, amely nekem nagyon tetszett, Rácsos falakkal volt részben elszeparálva a Pláza folyosójától, de mégsem keltette bezártság érzetét. Nagyon kellemes, modern és stílusos a berendezése, kényelmes ülőhelyekkel. Nem zsúfolt, mégis elég sok asztaluk van.
A pultos hölgy nagyon kedves, mosolygós volt. Míg én az egyik üzletben nézelődő gyerekeimre vártam, mondta, hogy maradjak csak nyugodtan, majd amikor a másik üzletbe át kellett mennem fizetni, akkor is mondta, hogy hagyjam csak a cuccaimat a kávézóban náluk, és majd a végén együtt jöttünk ide vissza az egész családdal.
Bár többféle kávékülönlegességet is kínálnak, Whiskey-vel, illetve Bailey's-szel, méghozzá barátságos árfekvésben, mivel én voltam ismét a sofőr, ezt nem kockáztathattam. Mondjuk a Tonic Presszót meg csak utólag láttam az itallapon. Beértem egy melange-zsal (850 Ft), ami finom, bársonyos volt Caffé Vergnano hagyományos, olaszos pörkölésű, szeretem ezt a márkát. Forró csoki 7 féle ízben kapható, valamint Paulsen prémium kategóriás szálas teák is vannak, bár ezek nekem inkább téli italok.
Ételek terén néhány sütemény, valamint retró melegszendvics kapható.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (7)
Elza Café - Sopron Plaza Sopron - BelsőElza Café - Sopron Plaza Sopron - Étlap/itallapElza Café - Sopron Plaza Sopron - EgyébElza Café - Sopron Plaza Sopron - EgyébElza Café - Sopron Plaza Sopron - BelsőElza Café - Sopron Plaza Sopron - BelsőElza Café - Sopron Plaza Sopron - Étlap/itallap
Népszerű szállások a környéken
Civitas Hotel Sopron - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.03-ig
Civitas Hotel Sopron
31.114 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Pünkösdi pihenés all inclusive ellátással
Pünkösdi pihenés all inclusive ellátással
05.17-20.
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
142.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással