Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A semmi után 10 km-rel

Hafner Vendéglő-Halászcsárda TatabányaHafner Vendéglő-Halászcsárda Tatabánya a térképen

Gyenge 2016. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. december 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Sok jót írtak a saját oldalán erről az étteremről, gondoltam megnézem. Főleg halételekre specializálódott ez a nyitott tóparti büféből átalakított „étterem”.
Azért tettem időzőjelbe, mert nem terem, hanem fóliasátorral leválasztott kerthelyiség fű alappal. A fűtés ilyenkor télen egy fatüzelésű kályhával van, ami az első asztalokig éppen hat. Megint elírtam, nem asztalokig, hanem sörpadokig, hiszen ezek deszka asztalok lukakkal. Egy pohár nem áll meg rajtuk, fogni kell el ne dőljön. Elég érdekes úgy elmenni étterembe, hogy közben lefagy az ember lába, esetleg kabátban ül, és egyik kezével fogja a rendelt üdítőt, ki ne dőljön az ölébe, közben a másikkal eszik.
A nagy hidegben csak azt éreztem, hogy forró az étel, az ízét nem éreztem, bár kellett volna. (nem tudom mit keresett káposzta a halászlében?) A kiszolgálás családias volt, a kiszolgáló odaült a másik asztalhoz ebédelni. Szinte csak MI voltunk ott délben, hétköznap. Igaz ez az „étterem” egy külterületi üdülő-övezetben van a várostól 8-10 km-re. Bankkártya elfogadás nincs.
A hideg miatt, a bankkártya elfogadásának hiánya miatt, a semmitmondó számla és az íztelen halászlé miatt erős levonásokat alkalmaztam. Lehet, hogy nyáron napsütésben hangulatosabb lett volna kipróbálni, de az étterem most télen is nyitva van, ilyen körülmények között.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (4)
Hafner Vendéglő-Halászcsárda Tatabánya - BelsőHafner Vendéglő-Halászcsárda Tatabánya - BelsőHafner Vendéglő-Halászcsárda Tatabánya - EgyébHafner Vendéglő-Halászcsárda Tatabánya - Külső kép

Hafner Vendéglő-Halászcsárda további értékelései

2019.08.17a párjával
Kiváló
A kiszolgálás remek volt,kedves felszolgálók.Az étel nagyon finom volt,a hal tökéletes a halászlébe.Minden friss volt.A kávé is ízletes volt.A hely a síkvölgyi tónál található,kicsit távolabb a várostól de jól megközelíthető helyen,ezt a vendégek is tudják mert pillanatok alatt megtelt az étterem.
2017.01.03a párjával
Átlagos
Még meleg volt, amikor a Haffner vendéglőben jártunk, így nem volt gond, hogy egy sörsátor jellegű helyen kellett ennünk. Mivel szabadtéri az étkező rész, ezért hagyott némi kívánni valót maga után a tisztaság... Jó lenne ha az étkező asztalra (ha már nem takarítják), legalább egy tányéralátétet...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Árpád Tatabánya - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
Hotel Árpád Tatabánya
31.750 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval