Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Olasz ételeket az egész családnak

La Pizza Nostra VeresegyházLa Pizza Nostra Veresegyház a térképen

2015. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ahol eredetileg terveztük, ott teltház miatt nem sikerült ennünk, így a belváros felé vettük az irányt a családdal, és a főút melletti nagy parkolónál, a Főtér közelében megpillantottuk ezt a kis pizzeriát. Ahogy láttuk, folyamatosan érkeztek a vendégek, szombaton jóval túl az ebédidőn is elég nagy forgalmat bonyolítottak, bár a többség elvitelre vásárolt, de ezt mindenképpen pozitív előjelnek vettük.
Bent csak a fal menti pultnál lehet enni, a pizzéria előtt pedig csak 3 asztal volt, amelyek mindegyike foglalt volt már érkezésünkkor, de a nagyon kedves és talpraesett kiszolgáló hölgy a hátsó traktusból kihozott még részünkre egy újabb asztalt és székeket, így az egész család kényelmesen le tudott ülni.
Az ételkínálatban leginkább pizzák szerepelnek, 32 cm átmérőjűek, főleg a klasszikus ízek Margheritától Négy Évszakon át a Capricciosa-ig, de van pár extrémebb, komplexebb összeállítás is a repertoárban. Árban 990-1890 Ft közötti, ami szerintem elég kedvezőnek mondható, bár a veresi konkurencia áraival nem vagyok tisztában. Kértünk egy sonkás-gombás és egyik felén kukoricás pizzát (egyáltalán nem volt probléma az egyedi "variálás") (1420 Ft), egy tonhalas salátát (990 Ft) és 2 tiramisut (590 Ft), valamint üdítőket.
A pizza elkészültére kb. 10-12 percet kellett várnunk, a salátára még ennyit sem, a tiramisu pedig már előre el volt készítve, behűtve. A gyerekeknek minden nagyon ízlett, frissesség szempontjából minden rendben volt. A pizzán sok volt a feltét, vékony tésztás, megfelelően sült volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (9)
La Pizza Nostra Veresegyház - BelsőLa Pizza Nostra Veresegyház - BelsőLa Pizza Nostra Veresegyház - Étel/italLa Pizza Nostra Veresegyház - EgyébLa Pizza Nostra Veresegyház - Étel/italLa Pizza Nostra Veresegyház - Külső képLa Pizza Nostra Veresegyház - Étel/italLa Pizza Nostra Veresegyház - Étel/italLa Pizza Nostra Veresegyház - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Libra Hotel Veresegyház - Romantikus kikapcsolódás
Romantikus kikapcsolódás
2024.06.03-ig
Libra Hotel Veresegyház
92.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval