Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tökéletes harmónia

Trattoria al Forno VeresegyházTrattoria al Forno Veresegyház a térképen

Kiváló 2016. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. november 22.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ezt az éttermet az Ittjartam-ról választottam, mert a barátaimmal egy igazán jó „olaszos” étterembe akartam menni. Kicsit mindig tartok az idézőjeles olaszos helyektől, mert többnyire még a neveket is rosszul írják, az ételek pedig nem olaszosak. Ebben nem csalódtam, sőt, nem is vártam ennyire finoman kidolgozott, részletekre is gondot fordító étteremre egy vidéki kisvárosban. Kellemes és kifogástalan az első benyomás, az őszi kert, az étterem, a pincérek nem tolakodó de figyelmes kedvessége, az öltözetük, a tisztaság, a vonzóan berendezett étterem, a kúttal és rálátással a konyhára, a mellékhelység színei és dekorálása. Mindez már feltételezi, hogy az ételek is tökéletesek. Erre az élményre egy kicsit várni kellett , és az is nagyon biztató, hogy az egyik felszolgáló odajött az asztalunkhoz, és jelezte, hogy már hamarosan kész lesz az étel.
Sajnos nem tudtunk többféle fogást kipróbálni (otthagyni meg képtelenség lett volna!), így sajnos csak a főfogásokról tudtuk megállapítani, hogy tökéletes. Olaszos ízvilág, harmónia, ízléses tálalás. Az árak normálisak, elfogadhatóak. Ajánlom mindenkinek!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Trattoria al Forno Veresegyház - BelsőTrattoria al Forno Veresegyház - BelsőTrattoria al Forno Veresegyház - BelsőTrattoria al Forno Veresegyház - BelsőTrattoria al Forno Veresegyház - EgyébTrattoria al Forno Veresegyház - EgyébTrattoria al Forno Veresegyház - Külső képTrattoria al Forno Veresegyház - EgyébTrattoria al Forno Veresegyház - MosdóTrattoria al Forno Veresegyház - MosdóTrattoria al Forno Veresegyház - Étel/italTrattoria al Forno Veresegyház - Étel/ital

Trattoria al Forno további értékelései

2023.03.28a párjával
Kiváló
Kellemes hangulatú, jó minőségű alapanyagokból finom ételek készülnek. A felszolgálók kedvesek, bár kicsit sokat kell várni rájuk., és az ételekre is. Kevés a felszolgáló, vagy a konyhai személyzet....? Itt valóban "olaszosan " kell étkezni, nem kapkodni. Összességében jól éreztük magunkat, már...
2022.04.03a párjával
Szörnyű
Sajnos az étlapon hirdetett pármai sonka csak az árban mutatkozott meg a pizzákon sima gépsonka volt. Sajt is csak nyomokban, íztelen nagyon messze van egy igazi olasz pizzától. Nem ajánlom senkinek!
2019.01.17gyerekekkel
Kedves és gyors rendelésfelvétel, kissé lassú kivitelezés. Jó ízű étel, árak középen Veresen. Hangulatos enteriőr és gyermekbarát. Ajánlott.
Népszerű szállások a környéken
Libra Hotel Veresegyház - Romantikus kikapcsolódás
Romantikus kikapcsolódás
2024.06.03-ig
Libra Hotel Veresegyház
92.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval