Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szép lenne, több törődéssel!

Malom-tó, Tóstrand VeresegyházMalom-tó, Tóstrand Veresegyház a térképen

Kihagyható 2019. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. szeptember 29.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagyon meleg nyár végi napon látogattuk meg a veresegyházi strandot.
A természetes környezet adott, ami szép, kellemes, elég nagy főleg füves terület, fákkal, a strand területén még egy kis patakocska is van.
A hivatalos információ szerint a víz fokozatosan mélyülő, a közvetlen vízparti szakasz hossza – ami főként homokos – 300 m, a víz talaja homok és iszap, és az információ szerint a víztisztaság megfelelő. A vízparti fák levelein, egyéb természetes szennyezettségen kívül sajnos elég sok, kisebb- nagyobb elpusztult hal volt a vízben.
A dohányzó – nemdohányzó rész kérdése sincs jól megoldva. A büféknél, étteremnél (hivatalos adat szerint 5, de augusztus végére már csak 3 üzemelt) ki van téve hamutartó, de aki nem fogyaszt, meg kell elégednie a bejáratnál a földön lévő alkalmi hamutartóval. Ez látszik is, mert a homokban és a füves részen is elég sok csikk van, és mielőtt leterítenéd a törülköződ, alaposan ki kell takarítani az egy-két négyzetméternyi területet.
A sportolásra kijelölt hely is elég elhanyagolt, az öltöző (ha lehet annak nevezni) színvonala a nullát sem éri el. Igaz, egyáltalán nem piszkos, és nincs is lehetőség bepiszkítani. Az öltöző használata előtt kötelező lábat mosni, nehogy homokos legyen a sötétkékre festett padló. Zuhanyozni is csak a „bátrak” vállalkozzanak, mert teljesen hideg víz zúdul a zuhanyrózsa nélküli csőből. Pad, szék nem található, csak egy bordásfal, ki tudja, milyen céllal.
Az árak kedvezőek, de inkább egy kevéssel (!) magasabb lehet, ha legalább a partszakasz gondozottabb lenne!
Így, csak mint kirándulóhelyet (amikor már nem „üzemel), de mint strandot, főleg a vízben lévő döglött halak miatt nem ajánlom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (19)
Malom-tó, Tóstrand Veresegyház - Malom-tó, Tóstrand Veresegyház - Malom-tó, Tóstrand Veresegyház - Malom-tó, Tóstrand Veresegyház - Malom-tó, Tóstrand Veresegyház - Malom-tó, Tóstrand Veresegyház - Malom-tó, Tóstrand Veresegyház - Malom-tó, Tóstrand Veresegyház - Malom-tó, Tóstrand Veresegyház - Malom-tó, Tóstrand Veresegyház - Malom-tó, Tóstrand Veresegyház - Malom-tó, Tóstrand Veresegyház - Malom-tó, Tóstrand Veresegyház - Malom-tó, Tóstrand Veresegyház - Malom-tó, Tóstrand Veresegyház - Malom-tó, Tóstrand Veresegyház - Malom-tó, Tóstrand Veresegyház - Malom-tó, Tóstrand Veresegyház - Malom-tó, Tóstrand Veresegyház -
Népszerű szállások a környéken
Libra Hotel Veresegyház - Romantikus kikapcsolódás
Romantikus kikapcsolódás
2024.06.03-ig
Libra Hotel Veresegyház
92.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval