Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Badacsonyi antikvitás

Oázis a Klastromhoz Wellness Vendégház BadacsonyörsOázis a Klastromhoz Wellness Vendégház Badacsonyörs a térképen

Szörnyű 2017. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. július 24.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Lehet, hogy csak nekünk volt pechünk és a többi szoba tök jó, de júniusban kivettük az "antik" apartmant. Elég szörnyű volt.
Eltekintve attól, hogy előre kell fizetni és ezalatt rögtön nyomatékosan kikötik, pénzt vissza nem adnak idő előtti távozás esetén (ami nyomatékosítása mindig gyanús egy szálláshely esetén), hogy a parkolási lehetőség finoman szólva is problémás, sokkal kevesebb autónak van korrekt hely az udvarban, mint ahány családnak kiadják a szobáikat, hogy minden egyes kis apróságért pénzt akasztanak le a vendégekről (a szaunától -1000 ft/ 15 perc-, a véletlen pohártörésig, amit a magyar szállodák 99%-ban nem tennének), még a a szoba is valami elképesztően szörnyű volt.
Büdös volt már a belépéskor, ami 1 hétig nem is tűnt el, leginkább áporodott macskahúgyra emlékeztető szag kis doh szaggal átfuttatva volt.
Ilyen ízléstelenül berendezett lakást még nem láttam, és erre az sem mentség, hogy ez "üdülőház". Ízléstelen, giccses műanyag és porcelán biszb*szokkal zsúfolásig megtöltötték a szobát émelyítő mennyiségben egymáshoz nem passzolva. Kiadják 4 embernek, miközben ez a mérete alapján inkább egy kétszemélyes szoba lenne. Az ágyak között semmi tér nincs, zsúfolt a szoba.
A leírásban a fürdőben "velencei tükör" szerepel. Ami praktikusan egy 80-as évek végi, 90-es évek eleji csehszlovák műanyagszekrénybe rejtett szocreál retro tükör. Tudunk velencei tükör élni, de minek írják be ezt a bődületet a szállás-leírásba?

Az összes technikai berendezést a 90-es évek elejéről való (abban a műszaki állapotban is), a szemetet egyszer nem vittek el 1 hét alatt, mert "ők nem zavarják a vendégeiket".

A takarítás (érkezésünk előtti, mert közben fel sem merül ugye...) finoman szólva is hagy kívánnivalót maga után.
A part nagyon messze van az is egy meredek hegyen való le és fel sétálás után érhető el 1-1.5 óra alatt gyalog. És az is csak egy igénytelen szabadstrand. Egész Badacsonyörsön egy bolt sincs. Értékelhető strandért, boltért Badacsonytomajig kell menni. Autóhoz ezen szállás esetén hozzá kell nőni.
Wifi térerő az apartmanban nincs, de még a saját mobilnethez sincs. A portáról lehet wifizni.

Ha valaki erre a Balaton melletti élményre vágyik, mindezt olyan áron, amiért már akár egy korrekt kis szállodai szobát is kivehet, frekventáltabb helyen, minőségi stranddal, és természetesen az árba foglalt wellness szolgáltatásokkal, akkor bátran menjen ide és bérelje ki az "antik" apartmant Badacsonyörsön.
A többi szobát nem láttam belülről, azok állítólag modernebbek, jobbak. Az "antik" szörnyű.

Két pozitívum volt: a pici kis medence és a gyönyörű, pazar balatoni panoráma. Az mondjuk tényleg gyönyörű erről a szállásról

Nekünk ez összességében ez egy meglehetősen rossz szállás-élmény volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Gyenge
Elhelyezkedés:

Oázis a Klastromhoz Wellness Vendégház további értékelései

2022.05.13barátokkal
Kiváló
Igényes, szépen berendezett szállóhely Badacsonyőrsön. A tulajdonos nagyon kedves, szívélyes, kommunikatív ember. Egy hektáron borászkodik, a legfrissebb Olaszrizlingből készült borát volt alkalmam megkóstolni üde, kicsattanó illatú, jó savú reduktív tételnek bizonyult. A reggeli teához méz és...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Bonvino Badacsony - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2026.04.15-ig
Hotel Bonvino Badacsony
78.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval