Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tanulságos 2 nap

Pigál Panzió BadacsonyörsPigál Panzió Badacsonyörs a térképen

Gyenge 2013. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. augusztus 4.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Szerdán foglaltuk a szállást, az emilekre gyorsan válaszoltak, de az érdeklődésemre 2 választ is kaptam. Az egyik szerint csak 12-24 óra használat után kell fizetni a klímáért, a másik szerint 6-8óra után.
Péntek 18óra körül érkeztünk. Az első,ami feltűnt, milyen szép kilátás nyílik a panzió teraszairól. A tulajdonos felesége részletesen megmutatott mindent, a tulajtól pedig megtudtuk, hogy 3-4 óra klímahasználatért is fizetni kell. A kérdésre, hogy ezt hogyan mérik, valami olyasmi választ kaptunk, hogy azt bízzuk csak rá.
A szobában a szallas.hu-n feltüntett minibárral szemben hűtő volt, ami szép nagy, reggelinek, vacsorának való bőven elfér benne, amit aztán a szép panorámás teraszon el lehet fogyasztani.
A szoba igen idős bútorokkal van berendezve és valamilyen kellemetlen szag is terjengett. A bútorokról annyit, hogy a szőnyeg foszlik, az ágy melletti asztalokról pedig már leszakadt a laminált lap, ami takarta a préselt részt. A szoba átvétele után az is feltűnt, hogy valószínű a takarítás elmaradt, mert rendkívül koszos volt (nemcsak porcicák, hajak, hanem pici kövecskék is, kb. hónapos kosz) mind a padló, mind a szőnyeg. A szobában volt egy tükör is, ami híven őrizte régebbi nyitott szájas fogmosások emlékét. A takarítás a fürdőben is elmaradt, a zuhany lefolyójában szőrök, hajak, borotva kupak (!), a wc tartályon intimszőrök és itt is szag. A takaró büdös, de az ágyneműk tiszták.
Lementem a hölgyhöz, aki az imént a szobát átadta, megkérdeztem, lehetséges-e, hogy a takarítás a szobánkban elmaradt, kértem, nézze meg ő is, mire gondolok. A szobában annyit sikerült megállapítania, hogy felmosva biztosan volt (...), porszívózva LEHET, hogy nem. Holnap 10kor jön a takarítónő, ő majd orvosolja a problémát. Előbb nem lesz semmi.
Megfordult a fejemben, hogy most megyünk el innen, de mégis mihez kezdjen az ember 19.00-kor 2 óra utazás után, aki nyaralni szeretne. Fürdés, borfesztivál és koncert volt még az esti program.
Éjszaka szükség volt a klímára (az ablakokon szúnyogháló nincs), amiből olyan szag jött ki, mint mikor egy csöves eléd áll a metrón.:)
Az ágynemű alatt pedig idegen hajszálak tömege:)
Másnap reggel jeleztük, hogy szeretnénk elhagyni a szállást, fizetés a házigazdánál. Nem mondtunk semmi más, csak menni szerettünk volna. És itt jön az a rész,ami már szerintem nagyon durva. A tulaj elkezdett velünk foglalkozni (nem én hoztam fel a témát, én csak fizetni és menni szerettem volna). Többször kértem, hogy ne kezdjünk ebbe bele, mert megvan a véleményem (az persze nem érdekelte), de a következőket mondta:
- "Nehéz élete lehet önnek, ha ilyen gondjai vannak..."
- "Ha ön ekkora úr, akkor miért kellett itt aludni 1 éjszakát? Ha nem tetszik, mert ön ilyen büszke, el kellett volna már tegnap menni." - meglehetősen cinikus vélemény, de volt tovább is, felvetettem, hogy az is lehetséges lett volna, hogy mikor felhívtam a feleségét, megmutatni az állapotokat, fél óra alatt gyorsan kitakarít, és a dolog meg van oldva. Erre ezt mondta:
- "Mi önnek 70ezer forintért sem fogunk ugrálni"
A klímáért végül nem számolt fel semmit.
Barátnőm véletlenül ott felejtette a szobában a telefonját a töltőn. Már messze jártunk, mikor felhívtam a házigazdát és kértem, hogy őrizze meg, amíg visszamegyünk érte, ezt készségesen megtette.
Összességében azoknak megfelelő ez a szállás, akik elfogadják az állapotokat, mert bármilyen kéréssel csukott fülekre találnak és a házigazdák személyes sértésnek fogják venni az észrevételeket.
Más kérdés, hogy napi 12 ezer Ft-ért egy ilyen szoba az átverés kategória.
Szemmel láthatóan nem sajnálták, hogy elmentünk (ezt 1x sem mondták) és semmilyen visszajelzésre nem kíváncsiak, azt mondogatják, hogy "ha nem tetszik, el lehet menni".
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Elhelyezkedés:
Fényképek (8)
Pigál Panzió Badacsonyörs - BelsőPigál Panzió Badacsonyörs - SzobákPigál Panzió Badacsonyörs - EgyébPigál Panzió Badacsonyörs - BelsőPigál Panzió Badacsonyörs - SzobákPigál Panzió Badacsonyörs - EgyébPigál Panzió Badacsonyörs - SzobákPigál Panzió Badacsonyörs - Szobák

Pigál Panzió további értékelései

2014.06.21családjával
Kiváló
Lefoglaltuk a szállást, 2 gyermekkel és a férjemmel. A szobával és minden mással teljesen elégedettek voltunk. A személyzet kedves barátságos, a szobák tiszták. A légkör kellemes. Bármire szükségünk volt , azonnal készségesen megoldották.A kilátás a szobából gyönyörű. A panzió nagyon jó helyen...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Bonvino Badacsony - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2026.04.15-ig
Hotel Bonvino Badacsony
78.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval