Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem azt kaptuk, amit vártunk

Bakonybél Vendégház BakonybélBakonybél Vendégház Bakonybél a térképen

Átlagos 2021. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2021. augusztus 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Bakonybél Vendégház a különféle portálokon nagyon jó értékeléseket kapott, ezért választottuk nyaralásunk helyszínéül. Sajnos sok szempontból csalódás volt. Néhány példa:

A 10 fősnek hirdetett apartmanban valójában csak 6 normál ágy van, továbbá 4 pótágy (fotelágy) - a pótágy tényéről sehol sem volt említés. 10 felnőtt garantáltan nem férne itt el. A szobákban nem volt szekrény vagy polc, így a bőröndökből nem tudtunk kipakolni (igaz, nem is volt említve sehol, hogy lenne szekrény...). A szállás saját (!) honlapja szerint a szobákban televízió, légkondicionáló található - egyik sem volt (a tulajdonos szerint a weblap szerkesztője a hibás). Törölközőt "a járványhelyzetre tekintettel" nem kaptunk (állítólag írt róla előzetesen emailt a házinéni - de ilyen emailt sosem kaptunk; még jó, hogy legalább strandlepedőink voltak). A konyhafelszerelés rendkívül szedett-vedett: össze-vissza, kopottas tányérok, poharak, evőeszközök, lábosok. Sok minden hiányzik (pl. merőkanál, normál méretű vágódeszka), mosogatószivacsot nem kaptunk, mosogatószert is csak egyetlen mosogatásra, konyharuhát egyetlen darabot a hétre. A bútorzat nem egységes, kissé szedett-vedett. A melegvíz hőmérséklete nagyon ingadozó: a langyostól a melegig, de forró sosem volt.

Az sem volt előzetesen sehol említve, hogy a háziak ugyanitt laknak, sőt az sem, hogy egy másik apartman s van az épületben (ahova a nyaralásunk második felében egy másik család érkezett). Ezek olyan jellegű információk, amelyek alapvetően befolyásolják a szálláskeresést sokaknál, így nálunk is.

A kertben nincs igazán kényelmes kiülési lehetőség (pl. nyugágy). Van egy fedett pavilon, amit a háziakkal (illetve a másik közösen lehet használni. A saját honlapon (és szállásportálokon is) meglehetősen régi képek vannak fent - az apartmant mára annyira körbenőtték a fák, hogy nappal is meglehetősen sötétek a helyiségek (igaz, egyúttal a klíma hiányát ellensúlyozták).

Összességében nagy kár mindezekért, mert a szállás alapvetően nagyon jó helyen van (gyönyörű faluban, a központtól pár perc sétára). Nagyon sokfelé megfordultunk már, rendszeresen bérlünk apartmant, de innen keserű szájízzel távoztunk, hiszen bármennyire alaposan igyekeztünk előzetesen tájékozódni, sok minden máshogy volt, mint vártuk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Bakony Bakonybél - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.23-ig
Hotel Bakony Bakonybél
Kérd ajánlatunkat!
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
39.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval