Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Felkelő nap háza

A Felkelő Nap Háza BalatonfüredA Felkelő Nap Háza Balatonfüred a térképen

Gyenge 2014. decemberben, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2015. január 7.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A szálláshelyen a 2014. szilveszteri időszakban voltunk összesen nyolc felnőtt és 7 gyermekkel. A szobák tiszták voltak, nagyjábol ennyi pozitívum volt.
Nagyon kellemetlenül érintett, hogy amikor megérkeztünk a szállásadó közölte, hogy a fütés meghibásodása miatt fél gözzel megy, amit igyekszik hősugárzókkal megoldani, de abból egyszerre a 4 szobából csak 2-ben használhatunk, valamint éjszaka ne fűtsünk. Elvártam volna azt, hogy akár aznap is de szól a problémáról telefonon. Ekkor éjszaka átlag mínusz 5 fok volt.
A következő kellemetlenség az volt, hogy a meghírdetett ingyenes wifi. a szobákban nem az előtérben néha működött.
A 15 emberre a tulajdonos két 120 literes bojler melegvizet szánt egy napra, mivel elmondása szerint éjszakai áramról ment, de miután szóltam ezt megoldották. A minikonyhában lévő főzőlapokon 6 óra alatt sikerült virslit főzni. A külön wécékben nem volt fűtés, nagyon hideg volt. Valamint az érkezésünket követően bár többször is elmondtam hogy távozáskor rendezzük a számlát, telefonon zaklattak, hogy mikor fizetek. Az ötből két helyiségben a tv-k kék és piros színt mutattak esetenként. Természetes, hogy ezek után a tervezett 3 éjszakából csak kettő lett. A tulajdonos ekkor közölte, hogy azért kellene elszámolnunk, mert reggel ha megyünk el korán ne zaklassuk öket. Az elszámolás sem ment zökkenőmentesen, mivel bár korábban megeggyeztünk abban, hogy az egész apartmant vesszük ki fix árért, a tulajdonos hölgy elszámoláskor személyenként számolt, ami 10000 ft. többletet jelentett, mikor közöltem vele, hogy az általa küldött e.mail-ban mást írt, akkor ezt elfogadta.
Olvastam több véleményt is más oldalakon, köztük pozitívakat zömében. Sok helyen jártam már de ilyen dolgokkal még nem találkoztam. Senkinek nem javaslom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Füred Centrum Panzió Balatonfüred - Napi árak
Napi árak
2025.01.03-ig
Füred Centrum Panzió Balatonfüred
28.890 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
85.500 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval