Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Előszezon

Lelle-Strand Apartman BalatonlelleLelle-Strand Apartman Balatonlelle a térképen

2018. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. május 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Pár napra lehetőségünk volt leugrani a Balatonhoz. Mivel Lelle a kedvencünk, ott kerestünk szállást és megakadt szemünk a Lelle-Strand Apartmanon. Tudtuk hol van, az ára is nagyon kecsegtető volt, a fotók is megnyerőek, így lefoglaltunk egy két fős apartmant. Mivel meg tudtuk oldani, hogy még előbb érkezzünk, felvettük a kapcsolatot a tulajdonossal, aki rögtön visszaigazolta a plusz napokat.
A talán négy épületegységből álló terület két utcára nyílt. Nagyon okosan van megtervezve, hogy a családos szobák a kert belsejében vannak, ahol a gyerekek biztonságban vannak. A víz felé eső első épületben vannak a kétágyas szobák. A szabadstrand két percre van, mint ahogy a móló és a fizetős strand is. A kertben medence van (ami még nem volt feltöltve az előszezon miatt) valamint játszósarok a gyerekeknek. A kapu mindenhol zárható. A szobákban nem lehet dohányozni, viszont nincs kijelölt dohányzásra alkalmas hely, így mindenki a teraszon pöfékel, ami elég zavaró annak, aki nem dohányzik. (És ami nem a szállásadó hibája, de szanaszét dobálják a kedves vendégek a csikkeket.)
A mi szobánk a fényképnek megfelelő volt. Minden szobához terasz tartozik, asztallal, székkel. Nagyon jó a teraszokat elválasztó ponyva. A szállással voltak jó és kevésbé jó tapasztalataink. A jók: tiszta, rendezett, új. Amire kevés helyen gondolnak, itt van hajszárító, teregető, seprű, lapát és felmosóvödör. Oké, nem takarítani megy az ember, de néha szükség van rájuk. Mosogatószer, szivacs, kézmosó hab van, nem kell vinni. Az ágyak vadonatújak (bár minden az volt). Van szúnyogháló és redőny. Ami negatív tapasztalat volt: a klímahasználatért napi 1000 forintot kell fizetni, ami sehol nincs feltüntetve. A tea és kávéfőző egyenlő a vízforralóval. A hűtő az minden, csak nem az. Minibár inkább. Mivel önellátós a rendszer, nem tudom, hogy 35 fokban és esetleg egy-két hetes ott tartózkodás idején a margarinon és a felvágotton kívül befér-e víz vagy esetleg gyümölcs. Dobozos üdítő vagy sör talán. Ami bennünket nem bosszantott, de szerintem fontos információ: a becsekkoláskor kell kifizetni a fennmaradó összeget és az ifát, valamint a wifi egyenlő a nullával. Most, hogy már dübörög a kánikula, már biztosan nincs így, de annyira át volt hűlve a ház, hogy pulóverben aludtunk. Mire eljöttünk, addigra melegedett át annyira, hogy kellemes idő volt bent. A klímáért nem voltunk hajlandóak fizetni.
Végeredményben jól éreztük magunkat, valószínűleg visszajövünk még.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Sirály Hotel Balatonlelle - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
05.17-09.01.
Sirály Hotel Balatonlelle
54.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval