Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Igazi, pihentető szálláshely nyaralóknak

Szem-s Üdülő és Lakópark BalatonszemesSzem-s Üdülő és Lakópark Balatonszemes a térképen

Kiváló 2015. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2015. 07. 15.naptól töltöttünk el 7 éjszakát a szemesi Lakóparkban.
Az interneten fellelhető összes vélemény alapján, - bevallom - kissé óvatosak voltunk az ismeretlen hely miatt. Azonban a teljes ellátásos ajánlat miatt ezt félre is tettük, amit NAGYON JÓL tettünk.
Megérkezéskor már az utca hangulata megkapó és idilli volt, a recepción kedves hölgy és a "főnök" negatív fellengősség nélkül, emberien fogadott. A szoba kulcsának átvétele után, kiváncsian fedeztük fel az oda vezető kis utat, amely tiszta, gondozott volt. A terasz - az időt nem megtagadva, cca. 20 év múlását híven tükrözte, ami csak vonzóbbá tette. A szobába belépve, a látványtól megdöbbenve szembesültünk azzal, hogy mennyire nem lehet teljes mértékben a feltöltött képek, és képek alapján ítéletet - um. pálcát törtni - semmi felett, mert egy tágas, világos, pihenésre maximálisan alkalmas szobát kaptunk.Tartozékai az alap-komfort igényeknek megfelelő (tusoló+wc, tv, hűtő, ventillátor). Az ágyak és a falak tiszták, kis asztal székekkel, ami a kiegészítő kis falatozgatáshoz esetleg kell (bár nekünk kielégítő mennyiségű volt mindhárom napi étek).
A terasz nagy és tágas, műa. asztal és székekkel, esténként a séták után jól esik a poharazgatás. Az ablak szúnyoghálóval ellátott. A teraszon a lógó drótok látványa kissé zavaró, de bízom benne, hogy következő alkalommal már nem csúfítják majd, az amúgy jó környezeti érzetet.

A takaróhoz némi vélemény: kissé vastag a nyári időszakban (ugyan megoldható, hogy csak a huzattal takarózzunk), de ez szinte említésre sem méltó.
Amit fontosnak tartottunk: Tisztelt Uram: nagyon jó szándékkal jelezzük, hogy a kis szekrény, amiben a hűtőt helyezte el az "asztalos" nem elég körültekintéssel tette, ugyanis rövid időn belül tönkre mehet a gép, mert egy szellőző nyílást sem vágott a hátlapon, és szinte ontotta a meleget a "kis-szekrényke". Ezt a villanyszámlája javára is gondolva, Ön is belátja remélem.
Arról nem is szólva, hogy ezt a meleget keveri a ventillátor a szobában. A környezet csendes, nincs zűrzavaros ricsaj, csak a madarak éneke, és néha egy-egy mókus-futam a fenyőfákon.

A tusolóhoz: Kellemesebbé lehetne tenni, ha az ajtó helyett - ami befele nyílik a kis helyiségben -, toló-ajtó kerülne (pl.harmonika-ajtó), és valamennyire oldaná a szűkös belépést, a csúszás-veszély miatt a járólapra pedig egyszerű kilépő-rács megoldás lehetne, mert a víz megáll, ahogy a tusolóból kifröcsög, valamint még a tusoló+wc belépő elé egy kisebb szőnyeg, vagy ilyesmi nem ártana, mert a müa. parketta a vizes lábbal és papuccsal is csúszik.
Remélem nem negatív értékelésnek veszi véleményünket, csupán azért írtuk le tapasztalatainkat, hogy idővel a kisebb hiányosságok megszűnjenek.
Ételekről: Nem tocsogott túlfolyóan az olaljban egy étel sem, a reggelihez bőséges ivó-kínálat (tej, tea, pr.kávé), ebéd: felnőtt ember-léptékű,elfogadható ízű, amit megfejelnek még desszerttel is, ami a vacsoráig bőven elegendő. Vacsora: minden alaklommal meleg, főtt étel.
Kikapcsolódás: Szinte minden van a kéz-közelben, kis sétával - kerékpárral bármerre lehet menni, kiépített kerékpár-út van Mi B. lellére is átkerekeztünk, B. öszödre is kiruccantunk, majd vonattal Badacsonyt is bejártuk.
Strand: kissé távol esik a szállástól gyalog, ezért hasznos a kerékpár.
Összegezve: Az ár-értékarányba maximálisan belefért a nyújtott-és kapott ellátás. Csak ajánlani tudjuk azoknak, akiknek nem a "csilli-villi" luxus a fontos, hanem a tényleges pihenés, amiben fontos az, hogy nem kell naponta azon tűnődni, hogy milyen gyors-ételt dobjon össze.

Köszönjük a főnöknek, személyzetnek a vendégekhez való közvetlenségét, segítőkészségét és emberi kapcsolatukat a vendégekkel, és kérjük, ezt tartsák is meg a jövőben, hogy több alkalommal is ellátogathassunk Balatonszemesre.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (7)
Szem-s Üdülő és Lakópark Balatonszemes - SzobákSzem-s Üdülő és Lakópark Balatonszemes - SzobákSzem-s Üdülő és Lakópark Balatonszemes - Medence/kertSzem-s Üdülő és Lakópark Balatonszemes - KörnyékSzem-s Üdülő és Lakópark Balatonszemes - Medence/kertSzem-s Üdülő és Lakópark Balatonszemes - SzobákSzem-s Üdülő és Lakópark Balatonszemes - Szobák

Szem-s Üdülő és Lakópark további értékelései

2014.08.01
Kiváló
Nyugodt, csendes, pihenésre alkalmas. A sok zöld növény, a közeli erdő illata és csendje az idegrendszerre jó hatással van. A gyerekek szabadon játszhatnak a kertben. A fákról lemászó mókusok a kezünkből esznek. Rengeteg madár fordul meg a park fáin. Az ellátás bőséges és finom, hàzias....
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Senior ajánlat
Senior ajánlat
2024.06.21-ig
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
75.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval