Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó hely

Cafe Frei BékéscsabaCafe Frei Békéscsaba a térképen

2016. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. október 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Üdvözlendő, hogy Csabán is van mostmár Frei Café, igen elkelt már a városban.
Ezen kívül csak egy Frei "frencsájzban" voltam még, Miskolcon, az egy kicsit más hangulatú, szebb, otthonosabb, de a csabai se lett rossz.
Amit hiányolok: jó lenne, ha Békéscsaba is elmenne végre abba az irányba, amiről a VENDÉGLÁTÁSnak szólnia kéne, legalábbis ebben a szegmensben is, történetesen hogy kiszolgálnák az embert az asztalnál - ahogy pl. a miskolci Freiben is történik. Annyi változás már azért van a nyitáshoz képest, hogy mostmár talán kiviszik a megrendelést az asztalhoz, de kérni még mindig a pultnál kell. Talán egyszer eljön ez az idő is...
Szeretem a Frei Cafénak az óriási választékát, és szerintem az árszínvonal egyáltalán nem borsos, mint ahogy az egyik előbbem szóló említette. Szerintem a 3-4-500 Ft egy VALÓDI kávékülönlegességért, vagy egy óriási jegeskávéért egyáltalán nem sok, sőt. Az egy másik dolog, hogy ha az ember "rászokik" (mert rá lehet, a "jóra"....), és hetente többször is betér, akkor összességében jó kis számlát lehet kihozni havi szinten az otthoni büdzsében, az biztos. Ezt én sem engedhetem meg magamnak, úgyhogy csak ritkán térek be, de akkor igazi színvonalat kapok, finomságot. Szerintem megéri.
Nyáron kültéri fagyis pulttal is bővült a választék (úgy tudom, nem sok helyen van még Frei fagyi). Nekem piszokul ízlett mind, amit megkóstoltam, habár kicsit drága a gömb méretéhez mérten, de ha azt nézzük, hogy igazi fagylalt különlegességek, valódi MINŐSÉGI alapanyagokból (ez érződik), akkor újfent azt mondnom: időnként megéri.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Cafe Frei további értékelései

2022.11.30egyedül
Kiváló
Finom kávét fogyasztottam a Cafe Freiben Békéscsabán, amely a sétáló utcán található. Széles választékból lehetett választani a kávélapból, amely színes , jól tájékoztató. Én megmaradtam a megszokottnál, finom volt. Fiatal pincér szolgált ki a teraszon.
2018.08.07a párjával
Örültünk, amikor megláttuk békéscsabai belvárosi sétánk alkalmával, hogy itt is van Cafe Frei. A kínálat minden várakozáson felüli, bár a páromnak nem jött át az ajánlat és a valóság, kissé diszkrétebb volt az utóbbi. Ennyi különlegességből nagyon nehéz választani, de ha szerencsénk van járunk...
2016.06.03kollégákkal
Ha szereted a kávékülönlegességeket, akkor ez a te helyed. A felszolgálóknak óriási türelmük van ahhoz, hogy elmagyarázzák hány féle és milyen kávékból választhatsz. Viszont neked kell odamenned, mert az asztalnál nincs kiszolgálás.
Népszerű szállások a környéken
Arcanum Hotel Békéscsaba - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.29-ig
Arcanum Hotel Békéscsaba
32.720 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval