Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Borzalmas állapotok

Thermál Kemping - Faházak BogácsThermál Kemping - Faházak Bogács a térképen

Szörnyű 2019. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. november 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Novemberben keveredtünk Bogácsra és egy szép hétvégére számítottunk.Érkezés után már furcsa volt az elképesztő sár mindenütt és a barátságtalan hozzáállás a recepción.A kemping zuhanyzójában bokáig álltak a levelek és a kosz, elképesztően büdös volt és az csak egy apróság, hogy a lámpa sem égett.

Az igazi meglepetés másnap ért, amikor a termálmedence közepén több népes szlovák és lengyel társaság kocsmai sörözést, borozást és pálinkázást tartott a vízben , s ahogy valaki megjegyezte, van aki hat sört is elfogyaszt anélkül, hogy elmenne a WC-be.

Amikor este az "esti fürdőzésre" voltunk kíváncsiak, még brutálisabb kép fogadott, minden medence szélén teljes kocsmai választék, tömeg , sörözés, borozás, pálinkázás,evés, szendvicsezés....olyan állapotok, amelyek 1970-ben is kivertek volna minden biztosítékot. Szürreális volt az egész.

A kempingben sehol egy úszómester vagy biztonsági őr, mindenki azt csinál, amit akar, mindenhol sár , kosz, bűz. Egyetlenegyszer találkoztunk "biztonsági őrrel", amikor este 22.30 - kor kopogott a lakóautó ajtaján, hogy mutassuk be a karszalagjainkat utána sehol senkit nem láttunk, aki figyelt volna a fürdőre.Brutális állapotok mindenütt.

Azt nem értem, hogy a felügyeleti szervek ezt a fertőt hogyan nem záratták be már régen ? Nem csoda, hogy az alkalmazottak is "termál - kocsmának" nevezik és maguk bele nem mennének a vízbe.

A hogyan valaki írta is, a terepen szabadon garázdálkodhatnak a kutyások, az állat beleihat a vízbe stb., stb......semmi és senki nincs, aki itt rendet tartatna. Az állóhelyeken térdig sár, pocsolyák, anarchia, senki nem is veszi a fáradtságot,hogy foglalkozzon valamivel...

Lehet, hogy Kelet-Magyarország más, mint a Dunántúl, de ilyen brutális higiéniai viszonyokkal még Európa egyetlen országában sem találkoztunk. Egyetlen kempingben nem voltak ilyen primitív állapotok.

Senkinek nem ajánlom, az jár jól, aki a legnagyobb ívben elkerüli ezt a helyet, mert ezer sokkal jobb ápolt hely van az országban. Ez messze a legprimitívebb volt eddig minden más magyar helyhez képest.

Ha viszont valaki szeretne telepisilt, sörös-boros vízben fürödni egy tenyérnyi helyen, sárban és bűzben, részegen vedelve a medencében, amelyben a vendégek a poharakat is "öblítik" menet közben, az itt biztosan megtalálja, amit keres.

Röviden: kőkorszaki, brutális igénytelenség....soha el nem hitten volna, hogy Magyarországon még van ilyen és nincs hatóság, amely ennek véget vetne......
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Gyenge

Thermál Kemping - Faházak további értékelései

2017.10.28csoporttal
Kiváló
Egy hosszú hétvégét töltöttünk a faházakban. Mivel egy csoporttal voltunk, mind a kétszemélyes, mind a négyszemélyes faházról van tapasztalatunk. Mindegyik kényelmes, és megfelelően tágas. Az ágyak is jó szélesek, és kényelmesek. A wifi elég gyenge volt, és a tv a mi faházunkban rosszul volt...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Nyári élmények itthon
Nyári élmények itthon
06.10-09.01.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
125.848 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval