Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A természet lágy öle

Hubertus Vendégház BükkösdHubertus Vendégház Bükkösd a térképen

2013. decemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. március 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A bükkösdi ökoparkban található vendégház gyönyörű helyen fekszik, dimbes-dombos tájon, hatalmas területen.
A Hubertus vendégház szobái óriásiak egy átlagos szállodához képest. 4 személy is kényelmesen elfér benne. Az, hogy vadászoknak készült, a zárható fegyverszekrényekből derül ki, egyébként eleganciája vetekszik egy komolyabb szállodáéval.Vizesblokkja kiemelkedő!
Az összkép kicsit vegyes, mindenből van benne egy kicsi: természetközeli, falusi turizmusra, de elegáns szállásra jellemző momentumai is vannak.
Személyzettel szinte egyáltalán nem találkoztunk, csak a reggelinél volt jelen egy kedves hölgy, egyébként talán a recepción találtunk volna valakit, ami több száz méterre van. Volt rá példa, hogy ott sem volt senki, ezért a recin kiírt telefonszámot felhívva "távvezérléssel" nyitottuk ki a kaput, hogy be tudjunk állni autóval este. Minket ez egyáltalán nem zavart, de aki azt várja, hogy folyamatosan a nyomában járjanak és lessék minden kívánságát, az más helyet válasszon.
Az étterem sajnos nem üzemelt, amikor mi ettünk volna, de rendkívül készségesen készítettek nekünk 3 féle frissensültet, ami arra engedett következtetni, hogy jó lehet a konyha!
A reggeli egyszerű, falusi jellegű volt és tekintve, hogy kb. 6 db szoba van, nem is 3 asztalnyi a svédasztal, de normál igényeket kielégítette és nem volt egyhangú.
Ajánlom mindenkinek, aki vágyik a természetbe, a gyerekek megismerhetik a ház körüli állatokat, a falusi élet rejtelmeit, szívhatják a valóban friss levegőt.
Piciknek babaágyat biztosítanak!
A mi családunknak nagyon tetszett, valószínűleg visszatérünk még egyszer, mondjuk nyáron.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (9)
Hubertus Vendégház Bükkösd - KörnyékHubertus Vendégház Bükkösd - WellnessHubertus Vendégház Bükkösd - Külső képHubertus Vendégház Bükkösd - Külső képHubertus Vendégház Bükkösd - Külső képHubertus Vendégház Bükkösd - Külső képHubertus Vendégház Bükkösd - EgyébHubertus Vendégház Bükkösd - Medence/kertHubertus Vendégház Bükkösd - Vendéglátás

Hubertus Vendégház további értékelései

2022.02.10a párjával
Kiváló
Varázslatos helyen található ez a vendégház: Pécstől 25 km-re, a falu Bükkösd - utolsó házaitól is legalább 2 km-re, erdős területen, ahol csak a környék vadállatai és néhány háziállat találhatók. A vendégház (a legújabb és a legszebb az ÖKO-Park vendégházai közül) nagyszerűen tervezett...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Rácz Tanya Orf? - Napi árak
Napi árak
2025.01.01-ig
Rácz Tanya Orf?
22.900 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.06.15-ig
Thermal Panzió Igal
64.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
89.280 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval