Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lehúzás zseniális köntösben.

Hévíz Resort & Spa CserszegtomajHévíz Resort & Spa Cserszegtomaj a térképen

Szörnyű 2014. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. április 3.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
2014 ápr. elején voltunk a hotelben. A többiekhez hasonlóan mi is kuponnal érkeztünk. Nem akarom újra leírni a már többször elhangzottakat. All.inc. ellátás 3 napra. Szépen utána olvastam a helynek,majd gondoltam hajrá. Kezdem az elején:
Az ember tapasztalatból szépen elolvassa az ajánlat "kisbetűs" részét is. Gondoltam túl sokat voltunk már hasonló helyeken. Minket nem lehet már a jól bevált trükkökkel megetetni. TÉVEDTÜNK!!
A lehúzás már a foglaláskor kezdődik.A felárak között található egy tétel szezonális felár néven.Ez 1000 Ft./fő/éj. A "szezon" csak 3 hétig ilyen drága. Viszont milyen meglepetés, csak ekkor van szabad szoba a kupon érvényessége alatt. Hozzáteszem másfél hónappal korábban foglaltam. Ekkor a szezon márc. 15 és ápr. 15 között volt feláras. Most mikor hazajöttünk látom,hogy igazodva az új kuponok érvényességéhez a szezon ápr. 1-től tart május 10.-ig. ZSENIÁLIS.Nem térek ki arra amit a többiek már leírtak. A szabad időpontokban természetesen már nincs standard szoba. A többi feláras. ZSENIÁLIS. A hotel Hévíztől 5 km.re a főút mellett van. Parkolás csak a parkolóban 1300 Ft./nap ZSENIÁLIS. A szobákban 1 törülköző (wellness ) a többi a recepción kérhető .Természetesen felárért. Ugyanez a köntös. ZSENIÁLIS!A wellness részleg kritikán aluli. Egyetlen egyszer mentünk be a kuponba foglalt "privát" idő alatt amit megérkezésünk után időpont foglalás után tudhattunk le. Elvileg 20 perc (2000 Ft.) de kijöttünk 10 perc után mert a klór szétmarta a szemünk. Az érte kért díj rablás!!! A kaja (terülj-terülj asztalkám) röhej. Betűről-betűre azt a kaját kaptuk amit a többi hozzászóló leírt. A legjobb a kupon adminisztrációs díj!!!! (1800 Ft.) ZSENIÁLIS.
Kedves olvasó! SZÁMOLJ! Kerüld a szállót,mert nagyon becsapva fogod magad érezni. Úgy mint mi.
Ui: Ha a tulajdonos indulna a választásokon én biztosan rá szavaznék. Ha csak az ötletei töredékét a köz szolgálatába állítaná,nem aggódnék a költségvetési hiány miatt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Szörnyű

Hévíz Resort & Spa további értékelései

2023.08.22barátokkal
Kiváló
Imádjuk a zalai táj varázsátSzuper wellness részleg finom étrlek kellemes pezsgős esték kedves személyzet
2019.08.06a párjával
Gyenge
Felújítottnak van hirdetve, de minden lerakott betonkocka mozog, még az emeleti teraszon is. Van ugyan benti medence, de linóleummal van beborítva, ugyanis az alatt is billegnek a csempék, vagyis nem tudom mik, de ilyet még nem láttam. Kissé veszélyes hely olyannak, aki nem készül rá, hogy...
2018.11.12családjával
Kiváló
A sok negatív megjegyzések után örömmel láttuk,hogy egy szép környezetben szép modern szálloda és étterem fogadott. Az ételek mennyisége és minősége kiváló volt. A hotel jakuzzija és a medencéje tiszta kellemes volt. A szobák mindegyike teraszos. Mivel nagyon jó időt fogtunk ki,igy...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Casa Ninfea Panzió Cserszegtomaj - Legjobb ár önellátással
Legjobb ár önellátással
05.17-08.21.
Casa Ninfea Panzió Cserszegtomaj
35.900 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.15-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval