Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kellemes kikapcsolódás :)

Hévíz Resort & Spa CserszegtomajHévíz Resort & Spa Cserszegtomaj a térképen

Kiváló 2016. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Februárban voltunk a párommal itt egy hétvégére.
Több lehetőség közül választottuk ki a helyet, leginkább a képek, és a szolgáltatások alapján választottunk.
Ahogy azt a képek alapján is megállapítottuk, a helyre érkezve is kiderült, hogy nagyon szép, és családias hangulatú a hely.
Maga az elhelyezkedése is ideális kikapcsolódásra, hiszen félreeső, nyugodt helyen van, de autóval könnyedén megközelíthető Hévíz (Fürdő) és Keszthely (Több látványosság, pl múzeumok, stb. Mi a Caddilac Múzeumot választottuk délelőtti programnak.) ha nem csak a lábunkat lógatnánk a pihenés alatt.
Megérkeztünk, és a recepciós hölgy máris minden tudnivalót elmondott nekünk, majd körbevezettek minket, és átvettük a szobánkat.
Már itt érezhető volt, hogy az alkalmazottak nagyon kedvesek, és segítőkészek. Egész hétvégi kikapcsolódásunk alatt azok voltak. Emellett több kedvezményes szolgáltatás igénybevételére is volt lehetőségünk, pl féláras masszázs, vagy romantikus privát jakuzzizás, az utóbbit ki is próbáltuk. :)
(Hely hiányában már csak családi szobát tudtunk foglalni, de utólag az volt a véleményünk, hogy jobb is volt így. Nagyon tágas, kényelmes volt.) A szobák nagyon szépek, igényesen voltak felszerelve. A családi szobában még főzési lehetőség is volt, és egy hűtő, a ami alkalmas étel és üdítő tárolására. A szobánk emeleten volt, erkéllyel, ahonnan csodaszép kilátás volt.
Ahogyan ígérték, élhettünk a korlátlan italfogyasztás lehetőségével. Többféle üdítő és bor közül lehetett választani, valamint kávé és tea készítésére is volt lehetőség. Mindemellett bőséges reggelit és vacsorát kaptunk.
Mind a reggelinél, mind a vacsoránál nagy volt a választék, és minden friss volt. A mi kedvencünk a bundáskenyér és a virsli volt. De joghurtok, műzli és felvágott közül is lehetett válogatni. :) Vacsorára is 2 féle leves közül választhattunk, illetve jobbnál jobb főfogásokból. Megkóstoltuk a cordon bleu-t, némi kacsát, baconbe tekert májat, és hagytunk egy kis helyet a desszertnek is, amiből szintén ízlés szerint válogathattunk. Egyikre sem volt panaszunk!
Ebédelni is volt lehetőség, mégpedig a szálláshoz tartozó étteremben, ehhez pedig kedvezményes kupont is kaptunk. (Ezzel viszont nem éltünk, mert a környékbeli látványosságok felfedezése közben haraptunk mindig valamit.)
A wellnes részlegig pár métert kellett csak elsétálnunk, itt volt lehetőség masszázsra előzetes időpont egyeztetéssel, illetve úszni, jakuzzizni vagy szaunázni. A szauna külön kedvencem volt.
Szívesen visszajönnék máskor is, főként azért is, mert a masszőr távozásunkkor említette, hogy a wellnes részleget bővíteni szeretnék sókamrával, és egyéb újdonságokkal, így még több kikapcsolódási és feltöltődési lehetőség lesz majd.
Külön kiemelném újra a hely családias hangulatát. Az étkező rész is külön dicséretet érdemel, mert lehetőséget adott arra, hogy a párok elkölthessenek egy romantikus vacsorát, akár kiöltözve, de akik kényelmesebben mentek vacsorázni, azoknak sem okozott kellemetlenséget. Az egész hely egyben elegáns, magas színvonalú, és mégis barátságos. Ehhez az élményhez hozzátett a személyzet kedvessége, és segítőkészsége, és maguk a vendégek nyitottsága is egymás felé.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Hévíz Resort & Spa további értékelései

2023.08.22barátokkal
Kiváló
Imádjuk a zalai táj varázsátSzuper wellness részleg finom étrlek kellemes pezsgős esték kedves személyzet
2019.08.06a párjával
Gyenge
Felújítottnak van hirdetve, de minden lerakott betonkocka mozog, még az emeleti teraszon is. Van ugyan benti medence, de linóleummal van beborítva, ugyanis az alatt is billegnek a csempék, vagyis nem tudom mik, de ilyet még nem láttam. Kissé veszélyes hely olyannak, aki nem készül rá, hogy...
2018.11.12családjával
Kiváló
A sok negatív megjegyzések után örömmel láttuk,hogy egy szép környezetben szép modern szálloda és étterem fogadott. Az ételek mennyisége és minősége kiváló volt. A hotel jakuzzija és a medencéje tiszta kellemes volt. A szobák mindegyike teraszos. Mivel nagyon jó időt fogtunk ki,igy...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Casa Ninfea Panzió Cserszegtomaj - Legjobb ár önellátással
Legjobb ár önellátással
06.01-08.21.
Casa Ninfea Panzió Cserszegtomaj
35.900 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.15-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval