Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Minden a spórolásról és a vendég lehúzásáról szól !

Hévíz Resort & Spa CserszegtomajHévíz Resort & Spa Cserszegtomaj a térképen

Szörnyű 2016. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. július 4.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az ajánlat : „3nap/2éjszaka, 2főre, félpanzióval, all inclusive italfogyasztással, wellness használattal és 8.000Ft értékű wellness kuponnal! 64% kedvezménnyel. „ . A kupon árát a 27900.-Ft –ot előre átutaltam. Érkezésünkkor egyből fizettettek további 14600.-Ft –ot regisztráció (1800.-Ft) , szezon felár , pénteki felár , parkolás díja 1300.-Ft / éj (a parkoló se nem őrzött , se nem fedett , még árnyék sincs rajta) , IFA jogcímen. Ilyennel eddig még nem találkoztam.

A szolgáltatás : A wellness 1 beltéri úszómedencéből egy jakuzziból és egy szaunából áll. Az úszómedence olyan keskeny, hogy egyszerre csak egy ember úszhat benne. 19 óra utáni használata további díj megfizetése ellenében lehetséges.
Az „all inclusive italfogyasztás” 5 féle ihatatlan gépi szörp , víz, 4 féle kannás bor (a tulaj ottlétünkkor hozta marmonkannákban), szódavíz és valami ihatatlan , kávénak nevezett lé. Ezek közül a víz és a szódavíz volt a legjobb, amiből 20 óráig annyit ihattál amennyit csak akartál. 20 óra után azért is fizetni kellett. Rendes kávé természetesen volt, plusz pénzért.
Ételek: Az étkezőben, hogy ne legyen elviselhetetlen a meleg, folyamatosan nyitva vannak ablakok szúnyogháló nélkül. Légycsapda nincs. A svédasztalra kitett ételeket másszák a legyek. Így aztán az ember jóízűen csak a lefedett ételekből evett.
A reggelik többé-kevésbé rendben voltak a 250Ft –os virslit leszámítva , valamint azt , hogy ilyen helyeken megszokott a rendes juice amit hiányoltam.
Vacsorák : nem voltak rosszak, de a 4 féle főétel nem igazán választék.
Igazából mindenben a spórolás jön le : jakuzzit egyszer láttam bekapcsolva. Az udvari medencében a vízzuhatagot egyszer sem. A szobában a Wi-fi nem működött , tv akkora volt mint egy számítógép monitor , kizárólag az ingyenesen fogható mindig TV műsor választékkal. A szobában nincs egy fotel, hogy kényelmesen leülne az ember. 2 karfa nélküli szék , meg az ágy.
Egyetlen pozitívumot tudok elfogadni, a viszonylagos tisztaságot, meg hogy nem túl régi az épület.

Összességében : ide soha nem fogok visszamenni . Ezért a szolgáltatásért ez irreálisan magas ár, tehát NEM ÉRTE MEG AZ ÁRÁT !
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Gyenge

Hévíz Resort & Spa további értékelései

2023.08.22barátokkal
Kiváló
Imádjuk a zalai táj varázsátSzuper wellness részleg finom étrlek kellemes pezsgős esték kedves személyzet
2019.08.06a párjával
Gyenge
Felújítottnak van hirdetve, de minden lerakott betonkocka mozog, még az emeleti teraszon is. Van ugyan benti medence, de linóleummal van beborítva, ugyanis az alatt is billegnek a csempék, vagyis nem tudom mik, de ilyet még nem láttam. Kissé veszélyes hely olyannak, aki nem készül rá, hogy...
2018.11.12családjával
Kiváló
A sok negatív megjegyzések után örömmel láttuk,hogy egy szép környezetben szép modern szálloda és étterem fogadott. Az ételek mennyisége és minősége kiváló volt. A hotel jakuzzija és a medencéje tiszta kellemes volt. A szobák mindegyike teraszos. Mivel nagyon jó időt fogtunk ki,igy...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Casa Ninfea Panzió Cserszegtomaj - Legjobb ár önellátással
Legjobb ár önellátással
06.01-08.21.
Casa Ninfea Panzió Cserszegtomaj
35.900 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.15-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval