Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ide nem vágyom vissza

Hévíz Resort & Spa CserszegtomajHévíz Resort & Spa Cserszegtomaj a térképen

Gyenge 2018. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. február 17.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nyugdíjas házaspár vagyunk, szeretünk néha kimozdulni, új helyeket felfedezni, régi kedveltekre visszajárni, nyugodtan nézelődni, pihenni. Nincsenek túl nagy igényeink: tisztaság, kedvesség, korrektség - nagyjából ennyi. De, ha valahol azt érzem, hogy be akarnak csapni, - azt nehezen viselem, nem érzem jól magam tőle. Ezzel a cserszegtomaji szállással többszörösen is úgy éreztem, átvágtak.
1. Már a szállás lefoglalásakor sokkal több szabad helyet jelzett a netes naptár, mint amennyi valójában rendelkezésre állt. Sajnos a szállásutalvány kifizetése után szembesültem csak ezzel a ténnyel, ez természetesen az én ügyetlenségem is, de nem csak az enyém, ahogy ezt kezelték. Hiszen volt egy kiírt hibás tájékoztató is, az én hibám csak annyi, hogy ezt elhittem.
2. A szállásutalvány ára természetesen nem tartalmazza a parkolási díjat az üdülési díjat, a hétvégi felárat, és egyéb extra dolgokat. Ez idáig rendben is volna, de mi az az időszakos felár, amit január-február hónapban váratlanul legombolnak az odalátogatókról? És véletlenül ezt sem tüntetik fel a szállásutalvány megvételekor! Így a három napos ottlétünk ára valójában a meghirdetett ár 150%-ára nőtt. Azért ez a lépték nem csekély!
3. Megérkezéskor a recepciós rögtön legombolta azt a +50%-ot, amiről az előző pontban írtam és hosszasan ecsetelte a további fizetős lehetőségek sorát. Ezek különféle masszázsok, fürdők és egyéb bérleti díjak voltak. Sajnos én csak azt éreztem, itt folytatódik az átverés: mindenkiről annyit gombolnak még le, amennyire hagyja magát.
4. A szoba tágas, tiszta és rendes volt. De sajnos olyan hely, ahová a vizes törülközőket fel lehet akasztani, netán kiteríteni, - a vizes fürdőruhákról nem is beszélve - olyan hely nem volt. A zuhanyzó és mosdó közé beszorított háromágú törülközőtartót szétnyitni sem lehetett, csak egy pici kéztörlő beszuszakolására volt alkalmas.
5. A szobák és minden szolgáltatás: étterem, wellness részleg az udvarról nyílik. Így, ha valaki wellnessezni akar, akkor vagy fürdőruhában + köpenyben vagy felöltözve megy át az udvaron. Mivel a fürdőköpeny adása nem fért bele az időszakos felárba sem, - további 1000 Ft/fő volt a bérleti díja - így mi a további 2000 Ft kifizetése helyett az átöltözést választottuk. Megjegyzem ennek is megvolt a maga ára: szűkös helyen bárszékre kapaszkodva lehetett lebonyolítani. De legalább szekrény volt, amibe be lehetett pakolni.
6. A wellness részleg - mosolyogni való. Egy medence, amit igen rövid távú úszásra lehetne használni max. két fő részére, egy igen meleg bugyogó medence max. 5-6 fő részére. Két függönnyel elkerített öltözőfülke bárszékkel és egy masszázs helyiség. Ami jó, az a szokványos finn szauna. Megjegyzem, a wellnesshez külön törülköző sem jár.
7. A félpanziós ellátáshoz a svéd asztalos reggelit és vacsorát az udvaron lévő csárda biztosította. A választék szerény volt, de elfogadható. Ami rendkívül meglepő és jó volt:
a.) a szakács, aki igazán kitűnő, nagyon ízletes ételeket készített;
b.) a vacsorához ital is tartozott: többféle üdítő és finom bor.
Ilyennel én még nem találkoztam. (Extra drága helyekről nincs tapasztalatunk.)
Végezetül szeretném tudatni: nem panaszkodom, mi ezzel együtt jól éreztük magunkat, igyekeztünk kihozni magunknak a legjobbat az adott lehetőségekből. Amit leírtam, az viszont így történt: okuljon belőle, aki akar.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:
Elhelyezkedés:Átlagos

Hévíz Resort & Spa további értékelései

2023.08.22barátokkal
Kiváló
Imádjuk a zalai táj varázsátSzuper wellness részleg finom étrlek kellemes pezsgős esték kedves személyzet
2019.08.06a párjával
Gyenge
Felújítottnak van hirdetve, de minden lerakott betonkocka mozog, még az emeleti teraszon is. Van ugyan benti medence, de linóleummal van beborítva, ugyanis az alatt is billegnek a csempék, vagyis nem tudom mik, de ilyet még nem láttam. Kissé veszélyes hely olyannak, aki nem készül rá, hogy...
2018.11.12családjával
Kiváló
A sok negatív megjegyzések után örömmel láttuk,hogy egy szép környezetben szép modern szálloda és étterem fogadott. Az ételek mennyisége és minősége kiváló volt. A hotel jakuzzija és a medencéje tiszta kellemes volt. A szobák mindegyike teraszos. Mivel nagyon jó időt fogtunk ki,igy...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Az Idill Cserszegtomaj - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.12.24-ig
Az Idill Cserszegtomaj
42.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval