Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Majd 50.000 Ft a semmiért...

Hévíz Resort & Spa CserszegtomajHévíz Resort & Spa Cserszegtomaj a térképen

Szörnyű 2013. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. december 9.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Én párommal voltam múlthétvégén a Hotelben, mondván, hogy lesz 3 csodálatos napunk, sok extrával, wellnessel, stb. 3 nap 2 éjszakával lett meg hirdetve, de akárhogy nézzünk, összességében 2 nap sincs az egész, ugyanis péntek délután 3 után vehettük át a szobánkat, és vasárnap dél előtt 8 és fél 11 között el kell mennünk vagy rá fizetünk még 2500 Ft-ot fejenként és maradhatunk délutánig.Végül is annyira pocsék volt az egész, hogy vasárnap reggel alig vártam, hogy el induljunk haza fele.
Baba kasszán vettünk kupont 27900 Ft ért. Nagyjából 8 napig lehetett volna lemondani a foglalást.Voltak olyan bunkók, hogy mikor már nem lehetett lemondani, elküldtek nekem egy végleges összesítőt, amiben tudtomra adták, hogy még nagyjából 10-15 ezer Ft-ot ki kell majd személyesen fizetnünk. Mindezek után írtam nekik, hogy lemondanám és kérem vissza a pénzemet, visszaírták, hogy már csak az időponton tudok változtatni. Végül is mikor oda értünk, még összesen 23 ezer Ft-ot lehúztak rólunk.Mikor lementünk párommal a wellness részleget kipróbálni, döbbenten tapasztaltuk, hogy a meleg vizes úszómedence helyett egy derékig érő hideg vizes pancsoló vár ránk. A privát Jakuzzis kuponunkra még 2000 Ft ot rá kellett fiztnünk, és csak 20 percig volt édes kettes, és cserébe a pénzünkérrt egy undorítóan habzó(a Duna partján lévő habhoz tudnám hasonlítani), szutykos vízes jakuzziban pihenhettünk. A masszőr egy lehúzós ember, ugyanis a 3 ezer Ft-os kuponunkkal kitörölhettük volna.Közölte velünk, hogy fél órás masszázsért 3000 Ft ot kell ráfizetni, 3/4 órásért, pedig 4500 Ft ot kér még. Köszöntük szépen de nem kértünk inkább belőle. Az ételeket nem is nagyon tudnám értékelni, csak annyit közölnék, hogy 2 napig hányingerrel küszködtem. Jó tanácsként pedig közölném a kedves szakáccsal, hogy a csokis sütemény tetején lévő ujjlenyomata hányingerkeltő volt. A korlátlan italfogyasztásról annyit, hogy inkább korlátozzák, de iható legyen, ugyanis mindenből a legolcsóbbat rakják ki és se íze se bűze nem volt.A pincér korán reggel 8 órakor kínált nekünk pezsgőt, nem este, mikor már senki nem ül autóba...Az ágyunk förtelmes volt, olyan kényelmetlen és kemény volt, hogy nem tudtuk rendesen aludni, még a kézmosó szappant is sajnálják az embertől, a zuhanyzó penészes volt, a hátsó udvaron nem volt állandó világítás, így mikor este lementünk vacsorázni, kétszer is neki mentünk a kerti asztalnak. Távozásnál nem voltak hajlandóak kinyitni nekünk a kaput, a párom nyitotta ki.
Szóval kérdezem én, mi a ló...ra [moderálva - a szerk.] fizettünk majd 50 ezer Ft-ot???? Köszönjük szépen Hotel Héviz Szuperior! Minden amit írnak magukról a honlapjukon, egy nagy átverés és csak lehúzzák a vendégeiket! Aki csak teheti inkább más hotelben szálljon meg!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Gyenge

Hévíz Resort & Spa további értékelései

2023.08.22barátokkal
Kiváló
Imádjuk a zalai táj varázsátSzuper wellness részleg finom étrlek kellemes pezsgős esték kedves személyzet
2019.08.06a párjával
Gyenge
Felújítottnak van hirdetve, de minden lerakott betonkocka mozog, még az emeleti teraszon is. Van ugyan benti medence, de linóleummal van beborítva, ugyanis az alatt is billegnek a csempék, vagyis nem tudom mik, de ilyet még nem láttam. Kissé veszélyes hely olyannak, aki nem készül rá, hogy...
2018.11.12családjával
Kiváló
A sok negatív megjegyzések után örömmel láttuk,hogy egy szép környezetben szép modern szálloda és étterem fogadott. Az ételek mennyisége és minősége kiváló volt. A hotel jakuzzija és a medencéje tiszta kellemes volt. A szobák mindegyike teraszos. Mivel nagyon jó időt fogtunk ki,igy...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Casa Ninfea Panzió Cserszegtomaj - Legjobb ár önellátással
Legjobb ár önellátással
06.01-08.21.
Casa Ninfea Panzió Cserszegtomaj
35.900 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.15-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval