Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Superior?

Hévíz Resort & Spa CserszegtomajHévíz Resort & Spa Cserszegtomaj a térképen

Szörnyű 2014. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. január 26.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
"Romantikus pihenés a Hotel Hévíz Superiorban,KORLÁTLAN ÉTEL-ITAL FOGYASZTÁS All Inclusive ellátással" Később minden szónak jelentősége lesz.
Mi volt elfogadható? Néha az étel minősége és az ágy kényelme.
Mi nem volt elfogadható? Mennyi időtök van?
Megérkezés előtt: visszaigazolást nem kaptunk. A telefonos hívásunkra azt a választ kaptuk, hogy ők megküldték. Kértem, hogy ismételjék meg, mire a válasz az volt, hogy már megküldték, újra nem küldik (ennek később lesz jelentősége).
Megérkezéskor 5000 Ft kauciót kértek. Kérdésünkre, hogy "miért?" azt a választ kaptuk, hogy benne van a visszaigazolásban (amit ugye nem kaptunk meg). Ezután végigvezettek bennünket azon csurom latyakos-koszos cipőben, amiben megérkeztünk, az alagsorban lévő "wellness részlegen" - ahol a már ott lévő vendégek mezítláb, fördőruhában tartózkodtak - és elmagyarázták, hogy mi micsoda: "ez itt a jacuzzi, ez itt a szauna, ez itt a medence, ez itt a masszázs ágy, stb.". Majd megmutatták a kivezető ajtót, ahol megtalálhattuk a szomszéd épületben lévő SUPERIOR szobánkat. A szobánk a tetőtérben volt, ahová egy külső, megvilágítatlan csigalépcsőn lehetett feljutni, a szoba ajtaja egy fedetlen teraszra nyílt. Első éjjel leesett a hó, megragadt a teraszt borító műanyag bevonaton, majd másnap megolvadt, később megfagyott. Igazi kaland túra volt fel- és lejutni. A szobáról: a fürdőszoba bekészítettsége: WC papír és 2 db sampon minta(?). Hajszártó nincs. Rendelkezésre állt egy bizonatalan tisztaságú mini Lehel hűtő. Légkondícionálásnak nem láttuk nyomát (ennek nyáron lehet jelentősége). Szóval SUPERIOR szoba.
No nem baj, gondoltuk a kaja meg a wellness majd kárpótol.
A wellness: mivel nics közvetlen/fedett összeköttetés a szobánk és a wellness részleg között, felöltöztünk jól, fogtuk a külön kérésre kapott fürdőköpenyt és extra törölközőt (később jelentőséget kap) és átballagtunk a minusz 5 fokban a relaxáláshoz. Ez inkább visszafelé volt kellemetlen, nedves hajjal nem egészséges a séta ebben a klímában. Önmagában a medencék elfogadhatók voltak, bár a jacuzzi hőmérséklete vagy 28 fokos volt vagy 38, azaz vagy fáztunk, vagy megfőttünk. A pihenő ányaknál farkas törvények uralkodtak, mivel olyan kevés volt belőlük, hogy aki egy kicsit később jött, már csak "álló hely" jutott neki.
Korlátlan "all inclusive" ellátás: 08:00-tól 20:00-ig helyben annyit ittunk az asztali bor minőségű borokból és üdítőkből, valamint a teákból, amennyit csak akartunk, de pl. a későn jövök 20:01-kor már el lettek hajtva. A vacsoránál semmiféle opció nem volt, azt ettük, amit elénk raktak, az igaz, hogy annyit hoztak, amennyit kértünk, ha volt türelmünk kivárni. A reggelinél - miután megterítettünk magunknak - még választhattunk is néhány étel között. Az ebéd "Levesbüfé - Pastaparty", értsd kétféle leves (korábban is ott lévő vendégtől tudtuk meg, hogy két nappal ezelőtt ugyanazok voltak) és penna tészta carbonara feltéttel.
Ezek után utolsó nap reggel gyorsan összepakoltunk és nyolc óra előtt tíz percel lementünk a recepcióra, ami egyben a vendéglő/ebédlő pultja is, hogy a reggeli előtt még lerendezzük a kijelentkezést. Hiba volt: az ajtót zárva találtuk. Bár bent láttuk a mozgást és ők is láttak minket, az ajtő zárva maradt. Azt még nem mondtam, hogy a mi oldalunk az a vendéglő terasz része volt, azaz a hőmérséklet kb. minust 10 fok volt.
A kijelentkezéskor ért a következő meglepetés: a kaucióból hirtelen levonásra került 3000 Ft a fürdőköpeny és extra törölköző használatáért. Kérdésemre, hogy "És ez hogy..." az volt a válasz, hogy benne van a visszaigazolásban (amit ugye nem sikerült megszereznem). Mivel az ideg felszaladt bennem, arra már csak otthon gondoltam, hogy a 3000 Ft-ról számlát nem is kaptam (remélem a NAV nem fog ezért nagyon megbüntetni :)).
A fentieket a teljesség igénye nélkül írtam le, attól tartok a hoszza miatt már így sem olvassa el senki.
Összefoglalva:
Hotel? - legfeljebb motel
Hévíz? - inkább Cserszegtomaj
Superior? - nagy jóindulattal két csillag
Ajánlanám-e a barátainmak? Semmilyen körülmények között.
Ajánlanám-e az ellenségeimnek? Ennyire nem utálok senkit...
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Gyenge

Hévíz Resort & Spa további értékelései

2023.08.22barátokkal
Kiváló
Imádjuk a zalai táj varázsátSzuper wellness részleg finom étrlek kellemes pezsgős esték kedves személyzet
2019.08.06a párjával
Gyenge
Felújítottnak van hirdetve, de minden lerakott betonkocka mozog, még az emeleti teraszon is. Van ugyan benti medence, de linóleummal van beborítva, ugyanis az alatt is billegnek a csempék, vagyis nem tudom mik, de ilyet még nem láttam. Kissé veszélyes hely olyannak, aki nem készül rá, hogy...
2018.11.12családjával
Kiváló
A sok negatív megjegyzések után örömmel láttuk,hogy egy szép környezetben szép modern szálloda és étterem fogadott. Az ételek mennyisége és minősége kiváló volt. A hotel jakuzzija és a medencéje tiszta kellemes volt. A szobák mindegyike teraszos. Mivel nagyon jó időt fogtunk ki,igy...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Casa Ninfea Panzió Cserszegtomaj - Legjobb ár önellátással
Legjobb ár önellátással
06.01-08.21.
Casa Ninfea Panzió Cserszegtomaj
35.900 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.15-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval