Stork: 2014 rerto - Hotel Kagyló Csopak

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>

Hotel Kagyló Csopak értékelése
4. helyezett a 16 csopaki szállás közül

Értékelést írta:
1 szállásértékelés 1 városban járt
0 étteremértékelés 9 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

2014 rerto

   Mobilról küldte. | 2014. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 8. - 9 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először jártunk itt. Nem mondom, hogy nem okozott fejfájást a döntés, hogy be merjük-e vállalni. A hotel honlapja nem bőbeszédű, nem sok információt kapni róla. Sajnos az értékelések sem gyakoriak, ezért is igyekszem viszonylag objektív képet adni.
Sokszor jártam már Csopakon, így kívülről ismertem a szállást. Próbálom kerülni a hotel kifejezést, mert ugyan ismert, hogy ** található a neve mellett, de retro ide, retro oda a hotel picit mást jelent, legalábbis számomra. Ugyan minden van, zárt parkoló, recepció, drinkbár, étterem, személyzet, medence, játszótér, stb, de ezek mind úgy, ahogy atyáink szocialista lendülete megálmodta őket. A szobakulcsok árulkodnak... Hotel Videoton.
Annyit lehet tudni, hogy családi vállalkozás. A tulajdonossal lehet is találkozni. Ugyan ha hotel tulajdonos képében igyekszünk rálelni, valószínűleg beletörik a bicskánk. Ő inkább igazi Zimmer Feri... 20 éve is kínos volt, ha egy vállalkozó nem tudott öltözni, de mára azért csörgedezett nyugatról elég hatás, hogy ne kelljen keverni a tulajt a kertésszel. Bár lehet, hogy csak vegyülni szeretne... Ez a személyes problémám, amit azért fejtettem ki, mert az egész szállóra rányomja a bélyegét.
A recepció... Átlagos, bejelentkezés, kulcs leadás, felvétel, parkoló 2db kaputávirányító átvétel, leadás, gyors információ.
Fizetni itt nem lehet, csak a mindenható főnök úr recepció melletti szánalmas méretű és berendezésű "irodájában", a reggeli és vacsora időpontjában. Vicces ahogy a delikvensek leróják a sarcot, íróasztal két oldalán farkasszemet nézve, kínos ücsörgés közepette. Kártyával lehet fizetni, ha az SZÉP, viszont ha bank, akkor már akadályokba ütközik. A jó magyar forint bele a marokba. Ez itt így működik...
Ugyanígy a bárban, ahová oda kell imádkozni a személyzetet. No nem azért mert éppen a retro hatást erősítvén éppen lopja a napot, ellenkezőleg, 1,5 felszolgálóra jut 130 vendég szinte egy idejű éttermi kiszolgálása. Ennek ellenére kedvesek, segítőkészek.
Visszatérve a bárra, a szobára nem íratható a fogyasztás (van itt bizalom kérem) azonnal rendelés után lehet is fizetni.
Itt ismét a tulajdonosi szemlélettel volt egy kis gondom, de utaltam rá többször, így nem csodálkoztam ezen sem igazán. A bárból kihozott italokat kényelmes vörös bőr fotelekben fogyaszthatjuk el az óriási társalgóban.
Itt a mérete ellenére nem igazán találkoztam csoportosulással, talán a szabályok segítettek ebben is.
Az étterem... Félpanzió lehetősége. A szobaszámmal jelölt asztaloknál érthetetlen ültetési szisztéma alapján működik. Ismét erősen Zimmer Feris, de nem meglepő így átlátva mindent. A reggeli egy kis kisegítő svédasztallal akár bőségesnek is mondható. Ennyi pénzért tökéletes. A vacsora házias, mellőzve minden cicomát. Ahogy nagyanyánk elénk tolta az étket. Leves és főétel, A,B,C,D heti menükkel. Az első vacsorát követően kiszámítható, mert az étkezőbe belépve ki van függesztve. Itt szubjektív véleményt alkotok, ízlett, jó volt, mindig.
A szobák... Felújított fürdőszoba, de a falakon az építéskori tapéta. Az ágyak ifjúsági rugós heverők, rövidek (magas ember lába lelóg) de kényelmesek, nincsenek kifeküdve. Van 5 csatorna a 20 éves Videoton kisTV-n ebből 2 lengyel. Van hűtőszekrény, egy nagyon-nagyon minibár. És ennyi. Retro hangulat, tisztaság, de egy update nem ártana.
Zárt parkoló... Valóban van az udvaron, az automata kapuhoz 2db kulcs található a recepción összesen! Ismét a tulajdonost dicsőítem... (Ezt azért mások meg tudják oldani, nem is nagy ráfordítással...) Lehet kunyizni a távirányítót, majd kihajtva sebtében leadni, hogy mások is használhassák, ha nem oly szerencsések, hogy a mi szélárnyékunkban ki tudnak hajtani.
Játszótér, medence... Az eu-s játszótér más. A hegesztett mászókákat benőtte a gaz ezzel védve az esetleges sérülések ellen a porontyokat. A medence kicsi, de tiszta.
A személyzet... Kedvesek, segítőkészek. Ők pozitívan befolyásolják a negatív hatásokat.

Összességében... Nekem tetszett, mert retro, és jó ár-érték arány, de a tulajt tréningeztetném, mert nagyon ráfér.

Ennyire tetszett:
Személyzet:
Tisztaság: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Kényelem (szoba): Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés: Kiváló
Elhelyezkedés: Átlagos

Fényképek:
2014 rerto - Hotel Kagyló Csopak

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Stork felhasználót?    Igen

Cím
8229 Csopak
Sport u. 1.