Riti: Retro? - Hotel Kagyló Csopak

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>

Hotel Kagyló Csopak értékelése
4. helyezett a 16 csopaki szállás közül

Értékelést írta:
1 szállásértékelés 1 városban járt
0 étteremértékelés 5 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Retro?

2015. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 3. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családommal nagyon szeretjük a Balatont, így úgy döntöttünk, hogy az egyik kedvelt helyünkre Csopakra megyünk. A szállodáról tudtam, hogy régi, sőt még valahol ki is emelték, hogy retro-hangulat, de azért azt nem gondoltuk, hogy ennyire. Ahogy beléptünk megcsapott az a "régi" szag , viszont a recepciós kedvessége valamelyest feledtette velünk ezt, de a szobába érve ismét picit elkeseredtünk, főleg, mikor majdnem megcsapott az áram a fürdőben:( Jeleztük, hogy gond van, azonnal és nagyon készségesen jöttek orvosolni a hibát, amennyire tőlük tellett. A tisztaság is hagyott némi kívánnivalót maga után, de ez nem volt olyan veszélyes, megoldható probléma volt, ennyi pénzért nem vártunk csodapalotát. Következett a vacsora, ami után megkérdeztük, hogy lemondható-e ez az étkezés, mert....Legyen elég annyi, hogy elmentünk egy étterembe vacsorázni, úgy, hogy mielőtt elindultunk jelezte egy "hölgy", hogy igyekezzünk, mert hamarosan zárják a kaput és akkor aztán se ki, se be! Mosolyogtunk a dolgon, de éppen időben érkeztünk vissza, tényleg bezárták:):), persze egyik éjjelre kaptunk kimenőt és akkor be is engedtek:)Volt egy táborozós feelingje a dolognak:) Az ágy szinte az első éjjelen leszakadt alattunk, pedig semmi különös nem történt, csak gondoltuk lefekszünk aludni. Másnap megkérdezték, hogy voltunk megelégedve. Szegény kislány a recepciós pult mögött, sajnos nem tudott tenni semmit.
Összegezve a tapasztalatokat, nagyon próbáltak megfelelni és a kedvességükkel kompenzálni az igen erős hiányosságokat, de ennek ellenére sem leszünk törzsvendégek:(

Ennyire tetszett: Gyenge
Személyzet:
Tisztaság: Gyenge
Ár / érték arány: Átlagos
Kényelem (szoba): Gyenge
Szolgáltatások: Gyenge
Étkezés: Szörnyű
Elhelyezkedés:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Riti felhasználót?    Igen

Cím
8229 Csopak
Sport u. 1.