Jolcsy: Hatalmas csalódás! - Sári Rétesház Dabas

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Sári Rétesház Dabas értékelése
5. helyezett a 7 dabasi étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 1 városban járt
1 étteremértékelés 0 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Hatalmas csalódás!

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 15.
Régebben, nyitáskor és utána is gyakran jöttünk ide és vittünk haza is rétest, ami fantasztikus volt! Mostanában nem jártam arra, de most egy megbeszélésre menve volt időm, gondoltam viszek a családnak egy kis csemegét. A hely változatlanul tiszta és hangulatos, de a rétes !???
Meggyes -mákos, almás és túrós volt frissen sütve, de meg sem közeliti a régit! Piroska néni /a ház megálmodója/ megkóstolná, bizony nagyon mérges és szomorú lenne! Olyan volt mindegyik, mintha egy tálból kikanalaznám a bekevert, egyébként jó izű tölteléket. Tészta egy réteg a tetején, ropogósra sütve, szörnyű volt, de az ára az megvan! Megértem, hogy ilyenkor télen nem nyüzsögnek a vendégek, de akkor inkább be kellene zárni, mint ilyen módon lejáratni! Valószinű olyan valaki sütötte, akinek halvány fogalma sincs arról, milyen a rétes, vagy milyen volt itt is régen! Nagyon sajnálom, de nem tudtam megállni, hogy ezt meg ne irjam! Jolcsy

Ennyire tetszett: Szörnyű
Ételek / Italok: Szörnyű
Kiszolgálás:
Hangulat: Gyenge
Ár / érték arány: Gyenge
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Jolcsy felhasználót?    Igen

2020. február 18. - Sári Rétesház válasza Jolcsy értékelésére:
Kedves Jolcsy!
Nagyon köszönjük, hogy megírta nekünk a tapasztalatait, és örülünk, hogy legalább a hely továbbra is elnyerte a tetszését!
A nyitáskor a Sári Rétesházban Sári Rétes helyett tiroli jellegű rétest készítettek, aminek sokkal kisebb a töltelékhányada, és vastagabb a tésztája.
A Sári Rétes jellemzője a nagy töltelékhányad, vékony tésztába burkolva. Mi most ilyet készítünk.
Ön kézműves terméket vásárolt, aminek minden elemét kézzel készítjük. A töltelék valódi gyümölcsből, mákból, túróból áll, és nem használunk hozzá gyorsfagyasztott, előregyártott, félig "lebutított" anyagokat.
Az ára sajnos pontosan emiatt magasabb, mint a tiroli rétesé, hiszen az általunk használt minőségi alapanyagok önmagukban is drágábbak.
A Sári Réteshez hasonló termékek ára pontosan a fenti okok miatt máshol is magasabb.
Sári Rétesház, üzemeltető
A választ a hely vezetőségének egy képviselője írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.
Cím
2371 Dabas
Mánteleki út 3/d.