Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szabadítsátok ki Vili bácsit a pult mögül!

Dunakorzó EsztergomDunakorzó Esztergom a térképen

Átlagos 2020. szeptemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
2020 szeptember ötödikén jártunk itt családdal.
Nem én választottam ki ezt a helyet.
Fénykép részemről nem készült. Erre a véleményre azért került sor, mert sok tekintetben nem értek egyet a régi írott véleményekkel.
A hely sajnos ez előzőkhöz képest romlott. Természetesen mindig van lehetőség javítani és meg is kell ragadni.

Amikor ott jártunk, piszkosul meleg volt és viszonylag későn is mentünk.
A kínálat már erősen fogyatkozott. Én gesztenyés pitét ettem, család vegyes mást. De gesztenyés pite nekem eredeti és ízletes is volt! A cukrászda részemről így jó, én csak azt szoktam fogyasztani amit nem látok máshol és kilóg a csoki-oroszkrém-társai satöbbi unalomból.
Mellé amerikánót kértem, ami nem szerepel az itallapon, de a hölgy kérésem szerint pontosan elkészítve szervírozta szépen a magyar vendéglátói szabályok szerint - vízzel!
Természetesen sikeres volt a végeredmény és az összhatás is.
Nem úgy, mint a kinti teraszon helyet foglaló, egymást zavaró vendégek. Pont ezért sem foglaltunk kint helyt.

A személyzet összesen két fő... Gondolom pont ezért nem maradt idő a felső részt takarítani, merthogy poros volt. A toalett tiszta és vendégek miatt forgalmas is volt, ami ezekben a vírusos időszakokban minimálisan is elvárható - de személyzet nem tudott lépést tartani teljesen. Kifolyt a kéztörlő a tárolóból. És a wc-szag is kidőlt a felső szinten.
Nagy elmarasztalás a kártyaelfogadás teljes hiánya miatt. Halló! 2020-van! Ideje lenne itt is felnőni, ha a Budapest, Hunyadi téri kofáknál már van érintésmentes fizetés és döbbenenes Pay-Pal elfogadás is!
Igen meglepő ha káposztát, lekvárt és tojást tudsz a piacon kártyával fizetni, mert ott virít a terminál a hagyma mellett.
De azt valahogy nem nyelem le, ha az Esztergomi sétáló utcai övezetben szórakozni kell kápéval. Véletlenül volt nálam kápé. De nem is értem mire gondolnak a vendéglátósok? Az idők legalább 90%-ban nincs nálam kápé! Esztergom egy város, és én is városi ember vagyok.

A fizetésnél sajnos nem találkoztunk azzal a kedves hölggyel. Egy idős úrnál kellett fizetni.
Kb olyan jártasságról tett bizonyságot az úr, mintha ledobtak volna engem egy indiai cipőkellékeshez a pénztárba Mumbai-ba.
Be kellett diktálni mit rendeltünk... Majd kijött a pultba előre és megnézte a termékeket, az árakat és nekiállt nekünk háttal összeadni a pultba percekig.
Nem tudom ki volt az úr, de ez szerintem nagy büntetés lehetett neki, mert a pár tételbe beleizzadt, a végén én mondtam meg neki a végeredményt. Ilyen világfájdalmat és zavart ritkán látni az arcon.
Egy szó mint száz! Reméljük Vilibácsinak letelik a bünti, végre lesz egyszer érintésmentes fizetés (jövőre ugyanis alap lesz!) reméljük, hogy a tisztaság és a kínálat növekszik és kissé kulturáltabb lesz a vendégkör talán.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Dunakorzó további értékelései

2021.08.30a párjával
A Grand Hotel Esztergomban laktunk, városnéző sétánkat megkezdve rögtön meg is álltunk a Dunkakorzóban. A felszolgáló hölgy épp az általunk választott asztal mellett mellett szolgált fel, majd eltűnt. Jól esett volna egy Jónapot vagy egy rögtönjövök. Jópár perc múlva tűnt csak fel, már majdnem...
2018.06.17a párjával
Kiváló
Szándékosan mentünk be. Remek hely,nyugodt .Nagyon finom volt a kávè és a puding amit ettünk. A kiszolgálás gyors volt,pedig rengetegen voltak. Az árak sem vèszesek, inkább átlagos. Mindenkinek ajánlom aki arra jár.
2016.10.06családjával
Kiváló
A lányommal ültünk be egyik délután, a kávézóba, és egész estig ott maradtunk, mert nagyon jól éreztük magunkat.Nagyon finomak voltak a sütemények, a kávék és a teák is, este felé finom süteményillat áradt mindenhonnan,ugyanis helyben sütött sütit lehet itt kapni..A kiszolgálás és a hely is...
Népszerű szállások a környéken
Bazilika alatti Panzió Esztergom - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.01.03-ig
Bazilika alatti Panzió Esztergom
38.569 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval