Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jelenleg jogi lépések megtételén dolgozom, ezzel a szálláshellyel kapcsolatban.

Magdaléna Panzió EsztergomMagdaléna Panzió Esztergom a térképen

Szörnyű 2020. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. július 10.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Jelenleg jogi lépések megtételén dolgozom, ezzel a szálláshellyel kapcsolatban.
A Sz.....hu oldalán a rendelésnél apartman szerepelt, 2 összenyitható szobával. Az 1. szobáról a kép és a leírás is franciaágyat tartalmazott. A 2. szobában lévő ágyakról, sem fotó, sem leírás nem volt. A megrendelés visszaigazolásban június 14-ei érkezéssel 3 éjszakára, a szobára vonatkozóan ez szerepelt: "Összenyitott két felnőtt+ két gyermek részére ajánlott 4 fős apartman 2 hálótérrel: 2 felnőtt és 2 gyerek (13 és 16 éves)."
A szállásadó hölgy 15-én telefonon felhívott, hogy milyen bankszámlaszámra kell utalnom az előleget. Érdeklődött, hogy hány évesek a gyerekek. Mondtam, hogy 16 éves a fiú, 13 éves a lány. Majd csodálkozott a nő, hogy már ilyen nagyok. Válaszoltam igen, de ez szerepel a megrendelés visszaigazolásban is. Erre azt felelte: "Igen, már látom."
Június 30-án a szálláson szembesültünk azzal, hogy a gyerekeinknek szánt ágyaik nagyon kis méretűek. Az átlagos termetű kettő kamasz a földön fekve kényszerült tölteni az éjszakát. Mikor sérelmünket elmondtuk a szállásadóknak, a felháborodott reakciójuk az volt, hogy mi vagyunk a hibásak, mert: "Spórolni akartak, és nem az éjszakánként 4000 Ft-tal drágább családi apartmanunkat rendelték meg!"
A patália után, az egyik kisgyermek méretű ágyat kicserélték nagyobbra. De jeleztük, hogy a 16 éves fiunk számára ez sem lesz a megfelelő méretű ágy.
A sz....hu-t tájékoztattuk a történtekről, és a megoldást kerestük. Velük értekezve megtudtuk, beigazolódott a gyanúnk, hogy a szállásadó a rendelésünk és a megérkezésünk közti időszakban megváltoztatta leírását, a gyerekek szobáját 10 év alatti korosztály számára módosította!
A szállás tulajdonosai átvertek minket, tönkretették a nyaralásunkat!! Bocsánatot a történtekért nem kértek, felelősségüket nem ismerték el.
Mondtam a férfi tulajnak, hogy jogi lépéseket teszek. Erre ő ordítva megfenyegetett, hogy szól a fiának, aki majd jól megver és kidob minket a panzióból. Én mondtam neki, hogy akkor kihívom a rendőrséget. A veszekedés így kezdett csendesedni.
Az előzmények miatt, két éjszaka után távoztunk. Nagy nehezen a harmadik éjszaka árát kaptuk vissza.
Végül egy idézet a Magdaléna panzió tulajdonosaitól:
"Ami jól esne nekünk is valahol máshol, azt szeretnénk mi is a Vendégeinknek nyújtani. Szívből szeretettel!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Elhelyezkedés:Átlagos

Magdaléna Panzió további értékelései

2017.04.09a párjával
Kiváló
Egy éjszakára foglaltunk. Kiinduló helynek szántuk a kirándulásunkhoz. A foglalást gyorsan tudtuk intézni. A vendéglátó hölgy kedves, figyelmes, a szoba és a mellékhelyiségek tiszták, ízlésesen berendezettek, a kiszolgálás kifogástalan, a reggeli bőséges és finom. ( hideg-meleg ételt is lehet...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Bazilika alatti Panzió Esztergom - Esztergomi romantika félpanzióval a csillagok alatt
Esztergomi romantika félpanzióval a csillagok alatt
2024.12.24-ig
Bazilika alatti Panzió Esztergom
113.598 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval