Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vélemény.

Patonai Panzió FertődPatonai Panzió Fertőd a térképen

Kiváló 2021. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon tetszett már kívülről is a Panzió mint Épület! A környezet, a kastély közelsége , szemben már a kastélyhoz vezető park található, csodás sétálási lehetőség.
A szoba tisztasága jó volt, az ágy/ matrac kényelmileg szuper. Udvarra néző volt a szobánk, nem pedig a forgalmas Fő útra ezt nagyon szerettem így csendes volt, és már déltől árnyékos. Imádtam a családias légkört, az ott dolgozó személyzetet, nagyon közvetlenek, előzékenyek,kommunikatívak voltak. Bő a kínálat az étlapon , a kaja is finom volt, jól és ízlésesen készítette az ételeket Julika, csak nagyon egyhangúnak találtam az étlapon a sok ilyen olyan bepanírozott ételt! A reggeli svédasztal, ellátás szuper volt!
Tetszik,hogy van egy kis hangulatos udvara ,terasz része ,ahol kint lehet üldögélni egy finom pohár bor mellet. Szerettem a kölcsönözhető kerékpár lehetőséget, amit nagyon ki lehet használni a kiépített kerékpárútnak köszönhetően. Nagy volt a tisztaság minden helyiségben/udvaron, lépcsőházban, közös helyiségekben is.
Egy dolog zavarta a szememet, a szobánk falának szín milyensége, mind két szobában és még hogy eltérő is volt az még kevésbé volt jó a szemnek.
Köszönöm a lehetőséget,hogy ott pihenhettem, láthattam az Eszterházy kastélyt. Szívesen elmennék még oda, de már több napra, felfedezni a környék adta lehetőségeket. Üdvözlettel. Zsuzsa
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Patonai Panzió további értékelései

2022.09.24a párjával
Kiváló
Ha nagyon röviden szeretném összefoglalni tapasztalataimat, akkor csak annyit, hogy kis szálloda, nagy szívvel. Ritkán találkozni ilyen kedves emberekkel (személyzet és tulajdonos egyaránt), akik ennyire magukénak érzik a vendég problémáját, kérését. Sajnos csak egy éjszakát töltöttünk kettesben...
2018.08.03a párjával
Kiváló
A panzió csendes helyen van, a kastélytól 5 perc séta távolságra. Mini szobában laktunk a párommal 4 napig, ahol tökéletes tisztaság volt, klíma felár nélkül (!) és 30 csatornás TV. A személyzet kedves, figyelmes. Svédasztalos reggeli volt az árban, ami mindig friss, viszonylag nagy...
2018.08.03a párjával
Kiváló
Mini szobában laktunk 4 napig. Tökéletes tisztaság volt, klíma felár nélkül(!), a TV-n 30 csatorna. A személyzet kedves. Svédasztalos reggelivel is meg voltunk elégedve. A panzió csendes helyen van, a kastélytól 5 percre. Az egyik legjobb szálláshely az eddigiek közül. :)
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hanság Vendégház Kapuvár - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.01.01-ig
Hanság Vendégház Kapuvár
48.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval