Balatonfüredi éttermek és szállások legújabb értékelései
Böngéssz a legfrissebb balatonfüredi értékelések között!
Kiváló 2026. szeptember 29. 10:37a párjával járt itt
nagyon kedcves volt a személyzet. Az ételeknagyon finomak voltak.Nagy választék. Nagyon kedves gesztus volt hogy a vacsoránál ingyen volt az üditő ital.Más szállodákban fizetni kell érte.külön figyelmesség volt a szálloda részéről az egy őrás ingyen hajókázás. nagyon jól éreztük magunkat,megyünk máskor is!
Jó 2026. szeptember 26. 10:23csoporttal járt itt
Mindennel elégedett voltam, de meglepődtem , hogy a wellnessel is rendelkező szállodaban nem jar a szobához fürdőköntös! ? Amikor hivtam a recepciót azt a választ kaptam, hogy azt külön bérelni kell ( 3500 Ft) erre az időre es a pénz sem jár vissza . Sok helyen voltam már , de ilyet még nem hallottam.
Szerintem ezt kalkulálják bele a szállásdijba, mert igy nem valami elegáns dolog.
Kiváló 2026. szeptember 21. 10:20a párjával járt itt
Számunkra felejthetetlen élmény volt, nagyon jól éreztük magunkat. A vendégek egy része, sajnos határtalan, mértéktelen és pazarló. Nyílván magunk miatt mentünk, és mindennel nagyon meg voltunk elégedve. A recepción nagyon kedvesek voltak☺️ A szoba is tökéletes!
Az étkezéseknél nagyon sokszor azt láttuk, hogy az emberek bődületes mennyiségű ételt szedtek a tányérukra, amit persze sokan nem fogyasztottak el. De volt olyan is, aki azzal a gondolattal, hogy "akkor is megeszem ha beledöglök" Értem én hogy korlátlan, de azért, minden embernek vannak határai. És pofátlan, mértéktelen emberek sokasága tolongott , mintha attól kellett volna tartani, hogy valamiből nem marad🥹 Nagyon finomak voltak az ételek az étteremben és a parton egyaránt! A teke csarnokban töltött idő is felejthetetlen☺️ Biztos hogy ide még visszamegyünk! Köszönjük szépen az ott dolgozók munkáját, és udvarias viselkedését!
Átlagos 2026. szeptember 14. 15:52barátokkal járt itt
rossz hogy csak egy beltéri medence van és az is úszó és jég hideg. Jakuzzi és főleg gyerekmedence benti kellene! Hogy wellneselni is lehessen. Egy wellness nem csak szaunából áll. Gyerekekkel nem lehet eljönni csak ha kinn 40 fok van. Borzasztó jéghideg a víz kinn,benn, élvezhetetlen.
rosszabb időben vagy télen nem lehet ide jönni, pedig szép sétány van és gyönyörű Füred. A hölgy a fürdőben azt mondta hogy masszázs hétvégén nincs, ezt sem értem. Sokan nem tudnak hétköznap utazni. A szálloda szép tiszta, jó fekvésű az ételek finomak.
Kiváló 2026. szeptember 11. 9:48a párjával járt itt
Pontosan olyan volt amilyet szerettünk volna ár érték arányban is tökéletes. Szinte folyamatosan lehet enni, inni ,az all inclusive tökéletes. Nagyon nagy part van a Balatonhoz közvetlen kapcsolat. A napozóágyak is teljesen ingyenesek. Teljesen meg vagyok elégedve vele. Már másodszor voltunk és szeretnénk megint menni jövőre is.
Nagyon udvarias a személyzet. Minden tökéletesen tiszta volt. Rengetegen vannak családostul gyerekekkel főleg kicsikkel. Nekünk programok jók jó elmentünk a Koloskavölgybe és egy kedvenc kertészetünk is itt van és a a sétahajót is igénybe vettük
Kiváló 2026. szeptember 11. 6:20barátokkal járt itt
Másodszor jártam a barátnőimmel itt. Nekünk minden szuper volt. Személyzet kedves, barátságos. Az étel ,ital választék bőséges. A foglalásnál az volt a kérésem, hogy a két szoba egymás mellett, és össze nyitható legyen. Ez teljesítve volt. Jól éreztük magunkat! Köszönjük. Továbbra is sok vendéget, és jó munkát kívánok.
Kiváló 2026. szeptember 9. 12:34családjával járt itt
Átutazóban voltunk a környéken és ismerősök ajánlására sétáltunk el a fagyizóig. Nyáron, sejtettem, hogy ez lesz - hatalmas sor állt a pultnál és kétfelől lehetett a fagyikat kikérni. A lányok nagyon gyorsak voltak, ügyesek, hogy néha a lehetetlennek tűnő kéréseket (fagyik összeszámolását) olyan gyorsan meg is oldották.
Sokan ettünk sokfélét, de senkinek nem volt panasza az ízekre. Nagyon finom volt, krémes, nem fagyos, szívesen visszatérnék!
Kiváló 2026. szeptember 9. 11:22gyerekekkel járt itt
Nagyon kedves, segítőkész és figyelmes a személyzet a recepción , étteremben és a takarítószemélyzet. A svédasztalos ellátás kiváló , nagyon finomak voltak az ételek, bőséges választék , kiválóan szervírozva, folyamatosan töltötték a fogyóban lévő ételeket. Az udvar és a hotel épülete ízlésesen kialakított .
Kellemes környezetben töltöttük az időnket a számunkra nagyon kedvelt kültéri medencében. Mindenkinek őszintén ajánlom ezt a szállodát, mi nagyon jól éreztük magunkat ott.
Szörnyű 2026. szeptember 8. 15:26üzleti partnerrel járt itt
Az étterem szép és a körülötte lévő környezet is megnyugtató és gyönyörű. A általam rendelt étel ehetetlen volt! A pincér viselkedése kritikán aluli volt közönséges és tiszteletlen volt! Mindenhez volt megjegyzése ami ízléstelen és undorító nem egy ilyen színvonalú étteremhez és a vendégekhez méltó!
Kiváló 2026. augusztus 30. 11:38barátokkal járt itt
Legutóbb a nyár egyik utolsó hétvégéjén voltam itt baráti társasággal. Az ételek kivétel nélkül kitűnő minőségűek, nagyon ízletesek voltak. A felszolgálók figyelmesek, udvariasak, készségesek voltak. A jó hangulathoz az élőzene is hozzájárult, kiváló előadókkal.