Amióta az árak ilyen mértékben robbantak fel, azóta egy kissé visszafogottabb lett a választék. azelőtt a főételek száma legalább 5-6 volt. Az elmúlt évben ez már egy keveset csökkent, erre az évre pedig ez még tovább zsugorodott. Ami pedig nagyon nem volt tetszetős, hogy pl. a főtt tészta paradicsomszósszal mind a hat nap terítéken volt, időnként napi két alkalommal is. A szósz íze pedig hagyott kívánnivalót maga után. A rakott káposztában és a bajorkáposztában a káposzta nagyon kemény maradt, ami nyilván emberi hiba volt. Általában az ételek ízletesek voltak. Az pedig nem a szálloda hibája, hogy az árak úgy emelkednek, mintha nem lenne holnap. Ezzel a tendenciával pedig tudom, hogy csak úgy tudna lépésttartani a szálló, ha az árakat olyan mértékben emelné, hogy megérje a működtetés. Akkor pedig lehet, hogy csak fél- vagy kihasználatlan házzal tudnának működni, ami nem érdeke a hotelnek. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján úgy gondolom, hogy az említett visszafogottság az ételek frontján a mai gazdasági- és élelmiszerár helyzet miatt alakult ki, amiről nem a hotel tehet. Az elmúlt két-három évben már évente kétszer töltöttünk a Marinában 4-6 éjszakát a nyáreleji időben és a nyárutóban /szept. /, mivel a nagy hőséget nem szeretjük, még a Balaton-parton sem. Erre az évre is így terveztünk, de ez a malőr egy kissé bizonytalanná tett bennünket. Még nem mondtunk le véglegesen még egy 5 éjszakás bejelentkezésről. Ezen még gondolkozunk és ha az utazás mellet döntünk időben fogunk foglalni. Reméljük, hogy egy kicsit jobb körülmények lesznek őszre és egy kicsit a szálloda is tud javítani egy keveset az ételek választékosabbá tétele érdekében.