Böngéssz a legfrissebb balatonfüredi értékelések között!

Kiváló 2026. augusztus 30. 11:38barátokkal járt itt
Legutóbb a nyár egyik utolsó hétvégéjén voltam itt baráti társasággal. Az ételek kivétel nélkül kitűnő minőségűek, nagyon ízletesek voltak. A felszolgálók figyelmesek, udvariasak, készségesek voltak. A jó hangulathoz az élőzene is hozzájárult, kiváló előadókkal.
Kiváló 2026. augusztus 28. 22:23barátokkal járt itt
Fantasztikus kedvesség és kiszolgálás! Nem csoda, hogy még a legendás Schuminszkí Nándor és kedves felesége Mariska is oda jár minden nyáron. Nekem is ők mutatták be ezt a remek helyet és nem kellett csalódnom! 10/10, bátran ajánlom mindenkinek! :)
2026. augusztus 18. 12:02egyedül járt itt
Első éjszakán a matrac lejtett (ezt végül kicserélték), két lapos kisalakú párna volt az ágyon, később kaptunk ebből még kettőt. Kényelmetlen volt. A 10 nap alatt csak napi takarítás volt, ami a szemételvitelből és ha kellett törölközőcseréből állt. Előfordult, hogy én magam kértem el a felmosót a takarítótól.
Kiváló 2026. augusztus 15. 20:29gyerekekkel járt itt
Már több éve visszajáró vendégek vagyunk. A szálloda szép,mind kívül,mind belül. A szobák tiszták,tágasak,a fürdőszoba szintén. A reggeli és a vacsoraválaszték bőséges és nagyon finom! Ha valami elfogy,szinte rögtön pótolják! Ennyi választék még egy szállodában sem volt,pedig már voltunk több szállodában is Balatonfüreden.
Flamingó Wellness & Konferencia Hotel, BalatonfüredFlamingó Wellness & Konferencia Hotel, Balatonfüred
2026. augusztus 14. 9:03gyerekekkel járt itt
A szobák kényelmével, a személyzet segítőkészségével, és kedvességével elégedett voltam. A foglaláskori szoba tipus igényt nem vehetjtük kézpénznek, így egy szressz volt érkezés napjáig, hogy hogyan leszünk elhelyezve, pedig viszonylag időben jeleztük a foglalással együtt. Ennek elkenére teljesűlt és ezt külön köszönöm a recepciónak.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 78 városban járt márFelfedező - 52 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagság
2026. augusztus 11. 12:18a párjával járt itt
1- 2 éjszakára tökéletes. Saját parkolóval rendelkezik. Nagyon kedves a személyzet. Reggelinél kérésre meleg ételt is készítettek. Egyetlen negatívum,hogy ha egy kevésbé forgalmas napon érkeztünk,miért egymás melletti szobába rakják az embereket - bár az ajtón keresztül nagyon lehetett hallani a szomszédot, végül a falakon keresztül nem annyira, szerencsésebb lett volna távolabb lenni.
Átlagos 2026. augusztus 10. 17:32a párjával járt itt
Azok alapján, amiket olvastunk róla, csalódás volt. Direkt korábbi díjnyertes vagy előkelő helyezést elért ízeket próbáltunk, de egyik sem nyerte el a tetszésünket, valahogy nem álltak össze az összetevők. Persze ettől még jobbak mint a nagyon átlag fagyik, de számunkra nem ért fel a híréhez.
Kiváló 2026. augusztus 10. 17:29a párjával járt itt
Pizzázni jöttünk ide, nagyon kedves felszolgálásban volt részünk, az étel is isteni volt és gyorsan megkaptuk. Kiemelném a pincér figyelmességét, hogy szólt hogy hol parkoltunk mert nagyon büntetnek ha rossz helyen állunk, valamint a számla kihozásakor felhívta a figyelmet arra, hogy benne van a szervízdíj.
Szörnyű 2026. augusztus 8. 21:35gyerekekkel járt itt
Pozitivum: all inclusive ellátás, bőséges ételválaszték, úszómedence, medence kicsiknek
Negatívum: elavult szobák, zuhanyzóban beállitani a vizhomersékletet lehetetlen, elszívó a wcben nagyon gyenge, túl puha matracok, a klimatizáció pocsék pedig kaptunk emiatt másik szobát is, de abban is pocsék volt, hangos de nem bir kihűteni 8m2-es szobát sem, emiatt 5 napig nem aludtam, a terasz mintha egy horror filmből ugrott volna ki: legalább 5-6 tíz centiméteres pók és rengeteg pókháló, tv-ben cca.
Bronz fokozatú értékelő
Átlagos 2026. augusztus 8. 18:46a párjával járt itt
Tavaly szuperlativuszokban irtam a helyről. Az idén már nem tudtam megtenni, pedig nagy örömmel térünk vissza. Már februárban lefoglaltam a szállást, először telefonon kértem tájékoztatást, direkt egy konkrét szobával kapcsolatban. Megirtam a megrendelést, kifizettük az előleget és az idő szép lassan eltelt.