Böngéssz a legfrissebb bikali értékelések között!


2 értékelés
1 városban járt
2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 1. 12:52
A Fürdőházban szálltunk meg 3 éjszakára ,szerintem nagyon szuper hely ,tetszenek az ottani szinek,hangulatos és csendes. A wellness többféle és mindenki talál kedvére valót. Sokan voltunk, de nem volt sehol tömeg. A vacsoránál a választék bőséges és finom. Az Élménybirtok most nem működött,de sétálni lehetett ott is, nagyon hangulatos.
2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 22. 13:26
Most voltunk harmadszor a Bikalon az élmény birtokon.Mindig jól éreztük magunkat.A reggeli megfelelő.A vacsora nagyon választékos és finom volt.Az ebéd a fogadóban kis adag is bőven elég volt.A fürdők tisztasága megfelelő.Az udvarház egy kicsit sötét.Mindenkinek ajánlani tudom a birtokot.

2 értékelés
2 városban járt
1 hasznos szavazat
2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 13. 17:20 - 1 látogató hasznosnak vélte
Sok szállodában megfordultam már, de ennyi élményt és aktív pihenést még sehol nem éltem át. Udvarias, segítőkész személyzet, változatos, ízletesebbnél ízletesebb ételek, korlátlan étel- és italfogyasztás minőségi borokkal. Reneszánsz korabeli hangulat és pompa. Hatalmas, gondozott kert, élménybirtok kiállításokkal, állatokkal, középkori falu és vár.
2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 12. 14:11
Az udvarházi szoba nagyon hangulatos volt. A wellness részleg is megfelelt nekünk. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Hatalmas területen fekszik, így kinn is jól el lehetett tölteni az időt. Ami nekünk nem tetszett, hogy az élménybirtokon a kézműves foglalkozások nagyon rövid időben voltak elérhetők 11-15 óra között, s a kisfiam még alszik ebdég után.

1 értékelés
1 városban járt
2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 28. 6:08
Nagyon szép, különleges hely, már nem először voltunk. Csalódás volt azonban a programok terén, nem tudtunk lovagolni, mert 2 perc alatt betelt a lehetőség, nem tudtunk ólomkatonát festeni, mert külsősökkel volt tele a falu, mindenhol egy órát álltunk sorba. . A szabaduló szobára 40 percet vártunk, mert egy szintén külsős csoport késett előttünk. .

1 értékelés
1 városban járt
2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 25. 13:42
Nagyon érdekes, szép hely, sok színes programmal. Sajnos akadálymentesítés alig, a kerekesszekes vendég sem a fürdőhazba, sem a lovagi arénába nem tud egyedül bejutni, pedig biztosan sokan szeretnének ide ellátogatn. Több rámpa, egyenletesebb járda, egy-két lift nagyon jó lenne. A babakocsisok is biztosan örülnének.


Keress bennünket a Google+-on!