Böngéssz a legfrissebb csopaki értékelések között!

Szörnyű 2026. szeptember 7. 16:28egyedül járt itt
A fogadás nem volt igazán kedves. A szobába úgy lehetett bemenni, hogy utat kellett vágni a sok pókháló miatt. Kértem, hogy ezt orvosolják, s a válasz az volt a recepciós hölgytől, hogy ő a harmadik emeleten lakik, s takarítás után 1 órával tele van pókkal a lakás. 2 órával később kértem egy eszközt, amivel le tudom szedni a pókokat.
Gyenge 2026. szeptember 7. 7:07a párjával járt itt
Nem voltunk meg elégedve a szobával,piszkos ,tele pókháló val erkély piszkos,a étkezőben rengeteg hiányosság a kiszolgáló személyzet nem figyeli mi fogyott el nem volt kint tej a kávénál ,a müzlinél. . elfogyott a kávés bögre nem pótolták . . a leves hideg volt. . . és sorolhatnám. Az egyetlen jó dolog hogy az ami főzve volt jól volt elkészítve ízletes. volt .
Gyenge 2026. augusztus 28. 6:29egyedül járt itt
Sajnos légkondi nem volt. Az ételválaszték a tavalyihoz képest nagyon drasztikusan csökkent. A fürdőszobai WC-ben a bűzt semmivel nem lehetett eltüntetni , ezt már érkezéskor lehetett érezni/ takarítónő nem jött, szemét sem volt kiöntve/ Az étteremben a személyzet nagyon kedves volt. Megdöbbentünk mert most voltunk 3. -ik vagy 4.
Gyenge 2026. augusztus 24. 5:59a párjával járt itt
A hotel állapota kritikán aluli. A személyzet kedves , fiatalos. Az étkezés tűrhető. A hotel túlértékelt de nulla befektetéssel nulla az eredmény. Kellene egy nagyobb felújítás kivül- belül. Megérkezéskor majdnem ott is hagytuk az egészet. Ide többet nem jövünk és nem is ajánljul senkinek mert óriási csalódás. Ha a félebe került volna akkor is túlárazott.
Gyenge 2026. augusztus 20. 3:14a párjával járt itt
Régen törzsvendégek voltunk. Jó helyen van. Csopak egy szerelem. Kilátás viszont csak a B épületből, ahová valamiért a személyzet egy része kerül. A folyosón (közvetlenül az ajtónk előtt is) elhagyott csészék, ágynemű, pótágy, hűtő. Két dohányzó vendég közötti szobában ablakot nem lehetett nyitni a füst miatt, csak az éjszaka közepén, így túl meleg és levegőtlen volt a szoba.
Gyenge 2026. augusztus 14. 19:03a párjával járt itt
2022-től minden évben ebben a szállodában üdültünk. Az első két évben nagyon jó volt az étel választék és figyelmes volt a személyzet is. Sajnos a tulajdonos semmit nem költött az épületre: a ventillátorok és a hűtök elavultak. Az ablakokon nincs szúnyogháló. A mostani üdülésünk során a szobánkban lévő hűtő nem hűtött, viszont jól melegített.