Böngéssz a legfrissebb egerszalóki értékelések között!

Átlagos 2026. január 2. 9:31egyedül járt itt
A személyzet kedves, segítőkész.
A szálloda csendes, szép környezetben található, könnyen megközelíthető.
Pihenésre, kikapcsolódásra vágyóknak remek.
A szálloda- és szobabelső kicsit “viseltes”, látszik, hogy már sok vendég megfordult benne. De elfogadhatóan tiszta.
Ár érték arányban teljesen jó, az ételek finomak, ízletesek, változatosak.
Átlagos 2025. december 31. 8:35egyedül járt itt
A thermál medence igen csak felújításra szorul, balesetveszélyes hiányzó csempék! ! ! A pihenő részben több ágy, szék kellene! Ezek az ágyak egy nagy semmi, kényelmetlen, nem lehet róla felállni! A személyzet feltörölhetné gyakrabban itt a vizet! A kísérleti medence szuper, de este olyan párás , sötét, hogy elesik benne az ember!
Kiváló 2025. december 29. 7:23egyedül járt itt
Első alkalommal voltunk ebben a szállodában,, de nagyon sok pozitív dolgot hallottam róla. És nem csalódtam. A legelső benyomás , maga a látvány, a hotel egyedi elhelyezkedése, a hatalmas hall, recepció, a gyönyörű karácsonyi dekorációk, lélegzet elállító látványt nyújtott.
Átlagos 2025. december 28. 13:07gyerekekkel járt itt
Nem adtam magas értékelést, de ár/érték tekintetében elfogadható volt a hely. Az alkalmazottak (1-2 pincér és a masszőr kivételével) kevésbé voltak kedvesek, főleg a "menedzser asszony tevékenysége " (vagyis semmit sem csinált) volt kifogásolható. Az infraszauna rég nem esett át alapos takarítson.
2025. december 9. 9:08gyerekekkel járt itt
A szállás kitűnő, az ellátás jó, hiányoltam, hogy az esti étkezésnél, csak gyümölcs salátát lehetett fogyasztani és harapni való almát nem.
A fürdőszobában a zuhanyzóban nem működött hibátlanul a lefolyó. Ezt időnként ellenőrizni kellene.
Egyébként a be ígért hétvége teljesült (élő zene, Mikulás)
Kiváló 2025. december 5. 14:55a párjával járt itt
Segítő kész személyzet, csendes környezet, tágas tiszta szobák,bőséges finom ételek. Kellemes jó levegő, bár a hóesés az hiányzott. Wellness szolgáltatás megfelelő, a medencék hőmérséklete is megfelelő, és a parkolás is rendben volt. Köszönjük hogy ott lehettünk, szép napot minden dolgozójuknak .
Üdvözlettel: R. Lászlóné
Kiváló 2025. december 3. 11:13egyedül járt itt
Egyetlen meglepetés volt,hogy nem volt fedett uszoda és jakuzzi sem. A téliesített úszomedence fölé emelt sátorban óriási volt a pára,így akinek esetleg légzési problémája volt,az nemtudott ebbe a gőzfelhőbe bemenni. Egyébként kivül és belül a vízhőfok kifogástalan volt.
Kiváló 2025. december 1. 5:29a párjával járt itt
Tél lévén egy kellemesen fűtött tágas, jól felszerelt apartmanba érkeztünk, ahol nagyon kedvesen fogadtak minket! A hatalmas teraszról látható Sódomb, ami este gyönyörűen meg van világítva! A szállásról látni lehet a Nosztalgia fürdőt ami kb 50 méterre van! Kb 100 méterre van a Hungest Hotel spa, ami 17 különböző medencével kényeztet minket!
Kiváló 2025. november 28. 12:41a párjával járt itt
Mindennel meg voltam elégedve, a szoba kényelmes, tiszta, kellően felszerelt volt. A welness részleg is jó volt, talán a tetővel fedett melegvizes medencének lehetne oldala a téli időszakban, hogy ne fújjon a szél át, a tető alatt lehetne rés ahol a pára el tudna távozni. A fedett medencében nagy volt a pára és csöpögött a víz a plexiről.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 42 városban járt márNépszerű író - 25 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
2025. november 13. 14:52a párjával járt itt
Igen szép környezet, igényesen kialakított épület és szobák. Hatalmas alapterületű, ötletesen kialakított, sok medencés wellness részleg. Viszont a megközelítéséhez elképesztő mennyiségű lépcső megmászása szükséges, ráadásul a medencék között is újabb lépcsősorokon át vezet az út. Udvarias személyzet.