Legalább 10 éve járunk ide. Szeretünk ide járni. Sajnos, az üzemeltető váltása óta, már nem a régi. Hiányzik az hogy hétvégén 11-ig lehetett wellnessezni, hogy működött az úszó medence télen is, az összes élményelemmel. Most már egyik elem sem működik. a szaunák még mindig jók.
A melegvizes medencék jók, a személyzet kedves, a konyha még mindig kitűnő.
Jó 2025. október 20. 9:10a párjával járt itt
Már többször voltunk itt, tudtuk milyen.Ami most nem tetszett,tiltó tábla volt az úszó medencén,szabad volt bemenni, azonban jéghideg volt a víz, ezért nem használhattam. A programok miatt nem tudtunk korán vacsorázni, ezért mire odaértünk, az ételek langyosak voltak. Ezektől eltekintve jól éreztük magunkat. Üdv: L. Péter
Jó 2025. október 17. 9:07a párjával járt itt
Két szobát foglaltam, abban a tudatban, hogy ez automatikusan azt jelenti, hogy egymás mellettieket kapok. Mikor megérkeztünk kiderült, hogy a két legtávolabbi ponton vannak. Erre nem ártana odafigyelniük! A recepciós nagyon kedvesen megpróbált segíteni, így sikerült egy épületben de két különböző szinten lévő szobában elhelyezni minket.
A mi szobánk kilátása egy kopár , száraz gazos teraszra nézett , a zöldnek egyáltalán nem mondható terület elhanyagolt és rendezetlen volt. Az étterem szolgáltatása is gyenge volt. A pékáru kínálatnál csak fehér lisztes választék volt , én szeretem a tönköly vagy teljes kiörlésű dolgokat , de egyik reggel sem találtam ilyet.
Kiváló 2025. október 13. 15:37gyerekekkel járt itt
Nagyon tetszettek az apartmanok kialakításai. A különleges nagyméretű tapéták és azokkal harmonizáló színes bútorok, textilek. Nem volt zsúfoltság, megfelelő méretűek voltak a helyiségek és azok berendezései. Rend tisztaság volt mindenütt. Kellemes volt a fűtési hőmérséklet. A wellness részleget nem használtuk de nem is szándékoztuk.
Szerencsénk volt az időjárással is. Mi népes családdal, a gyerekeinkkel és az unokáinkkal töltöttük ott a hétvégét.
Gyenge 2025. október 9. 7:13a párjával járt itt
Nagyon sokszor voltunk már és nagyon szeretjük is a Termál Park Hotelt. Sajnos a termál medence állapota nem illik a Hotelhez. Ez kritikán aluli. Hiába a 2 éve megépült fedett medence, ami nagy segítség telt háznál. Továbbá az úszómedence nagyon jó, de az elmúlt évben voltunk úgy ott télen, hogy nem lehetett használni és csak kamuztak, hogy szivattyú probléma van, később kiderült hogy októbertől nem használható.
Sajnálom hogy ezt kell írni a kedvenc üdülőnkről. Hogy jót is írjak, kiváló a konyhájuk és a személyzet is nagyon jó. Reméljük előbb utóbb megoldják, és akkor szivesen felkeressük Önöket ismét.
Akadálymentesség gyenge, nincs telefon a szobában, zavaró a légkondis fűtés, a folyosón a világítás nem automatikusan kapcsol. A lépcsők veszélyesek, nem gömbölyitett a léocsőfokok éle, mi több éles fémprofilos! - kevés a kapaszkodási lehetőség. Nagyfokú a balesetveszély. Feleségem megcsúszott, lezuhant és eltört a bal lapockája.
Kihagyhatatlan 2025. szeptember 30. 18:48a párjával járt itt
2000. körül jártam itt, akkor csodálatos, hófehér volt a sódomb. Meseszép látvány volt. Mára zöldes-sárgás, és csak oldalról tekinthető meg, ha az ember nem a szállodában lakik. Még így is látványos, de messze nem olyan, mint volt. Egy kirándulást érdemes azért tenni, ha az ember erre jár. A fürdő fizetős parkolójától egy murvás úton közelíthető meg.
Kihagyhatatlan 2025. szeptember 29. 18:31a párjával járt itt
Érdekesek ezek a barlanglakások. A polgármesteri hivataltól kb 700 m-re, a Sáfrány utcán keresztül kell megközelíteni. Sajnos hétfőn zárva, így csak kívülről tudtuk megnézni. Így is érdekes látvány, érdemes meglátogatni.
A Sódomb cukrászda Egerszalók központjában, névadójától távol található kicsi egység. Szeptember végén, egy hétfői napon voltunk ott. A sütemény kínálat minimális volt, csak pár szelet árválkodott, így csak kávét rendeltünk. A kávé korrekt volt és olcsó. A fiatal felszolgáló hölgy kedves és udvarias.