A fürdőrész katasztrófális állapotban van. Mindenhol kivan irva,hogy felujitás miatt néz igy ami nem igaz mert már tavaly is és idén márciusban is igy nézett ki. törmelékek kövek között gyomok és balesetveszély mindenhol. Medenceőrök hűvösben ülve órákig a telefontnyomkodják. Talán lehetne kicsit sepregetni is.
Az is látszik,hogy nincs gazdája a szállodának. Az ANTSZ nek is tudnám ajánlani egy ellenőrzére. A szálloda pozitivuma a konyha. Areggeli és vacsora nagyot fejlődött. Kiválló és kitűnő kifogástalan izekkel.
A szálláshely szép küllemű, berendezésű. Az asztal és a két bárszék nem volt kényelmes. A konyha kevésbé jól felszerelt. Pl hiányzott kenyérvágó kés, bögre. A fürdőben a zuhanyfej fix fenti kialakítása nem praktikus. A függöny rátapad az emberre. Nincs normális felmosószett, nincs piperéknek, fogápolásnak elhelyezésre alkalmas rész.
Már többször pihentünk a szállodában, a lányaim is mindig az ide való visszatérést kérik. Az egyetlen kifogásunk az az, hogy a kinti gyermek medence nem működött, a bentibe pedig a csúszdák nem voltak használhatók. A két éves kisunokám nagyon szeretett volna játszani rajtuk, a hétvége Neki volt ajándék gyermeknapra,de hamar túlléptünk a problémán, jól éreztük magunkat.
Maga a szálloda rendben volt, igényes kialakítású. Ami tetszett, hogy nagyon tiszta, szép a kilátás, helyben van a nagy wellness részleg. Ami nem tetszett: a kiszolgáló személyzet egyes tagjainak flegma viselkedése. Ugyanakkor ez csak néhány személy volt, a többség kedves és segítőkész volt, de ugye az összhatást sajnos néhány ember is képes elrontani.
Vanessza, a recepciós hölgy nagyon kedves volt és tájékoztatott mindenről amit tudni szerettünk volna. Dávid, a szauna mester nagyon hangulatos és energikus szauna felöntést csinált, nagyszerű illtokkal. A szállás elhelyezkedése nem is lehetne jobb, hisz a természetben van és hallani a madárcsicsergést minden nap.
Az étkezés kiváló volt a személyzet úgyszintén kedvesek,segítőkészek, a wellnes is jó igaz ott a medencékre ráférne egy kis felújítás valamint a szállodából való lejutás a fürdőbe azt a sok lépcsőt elég nehéz idősebb fájós lábú vendégeknek. /esetleg lift kialakitása/.
Összességében elégedettségemnek kell hangot adnom, természetesen lehetne javítani egy-két apróságon de végeredményben, semmi sem tökéletes ezen a világon? !
Ami tetszett: - Étterem elhelyeszkedése, kinézete (desing), ételkínálat, személyzet, tisztaság - Szoba kilátás, tisztaság, kínálat, kényelem - Wellness részleg, medencék, kínálat - Büfék, kávézók elérhetősége még a wellness részlegen is - Személyzet segítőkészsége, kedvessége - Minibár kínálata Ami kevésbé tetszett: - Szauna részleg használata nincs benne az árban? ! - Ebben az árban illene ingyenes parkolást biztosítani az objektumban vagy közvetlen közelében. Javaslatok: - Wellness részlegben több fogas kihelyezése. - Lehetne rendezettebb a kinti sétáló meg a tó körüli rész. - Lépcső kiépítése a hotel mindkét oldalán, hogy körbesétálható legyen.
Várakozáson felüli volt a hely, a szállás. Csodálatos a könyék, igazi pihenőövezet! Nyugdíjas barátnőmmel voltunk ott,mindketten nagyon meg voltunk elégedve. Ha legközelebb mennénk, akkor nem franciaágyas, hanem két különálló ágyat szeretnénk. A szállás is tökéletes volt, tiszta, rendezett, jó kilátással.
Még egy gondolat: a konyha is kitűnő volt,, különleges, választékos. A felszolgálók is és a recepciósok is nagyon kedvesek voltak. Jó volt ott lenni, és jó lenne visszatérni vagy az elő- vagy az utószezonban.
Wellness részlegen nincs az árban a szauna , ez nem korrekt. Fizetés a parkolásért egy szállodában ami még csak nem is őrzött….. ilyet még sosem tapasztaltunk . Fürdési lehetőség, nagyon kielégítő , sok a választási lehetőség. Étkezés: nagyobb választékra, minőségibb ételekre számítottunk.
Ami nem tetszett: fizetős parkolóhely, fizetős szauna. A bejelentkezésnél a középkorú férfi nem volt kedves. Kevésbe tetszett, hogy az egymás követő vacsorán majdnem ugyanaz volt a húsétel csak más volt a köret illetve a hozzáillő párolt káposzta. Néha hideg volt a vacsora mire a második turnusban lementünk.