Nógrádgárdonyi éttermek és szállások legújabb értékelései
Böngéssz a legfrissebb nógrádgárdonyi értékelések között!
Jó 2026. augusztus 23. 21:18a párjával járt itt
A második turnust választottuk az étkezésnél. Kis dolog, de főtt tojást csak hidegen tálaltak, meleg tej csak a kávéfőző gépen volt. A parkolónál, az elektromos töltőknél jelezni vagy felfesteni kellene, h csak azok az autók állhatnának oda, akik töltik az autójukat. . Megkeresésre sem hajlandók átadni a helyet, akik ott parkoltak. Többen voltunk így.
Kiváló 2026. augusztus 15. 16:52a párjával járt itt
Nagyon elégedettek voltunk. Nekünk a klíma nem hiányzott, parkra néző szobák volt kellemes hőmérsékletettel. Talán egy hűtőszekrény jó lenne, vagy a folyosón elhelyezni egy nagyobb méretűt, ahová többen is elhelyezhetnék az esetleges hűteni valót. Az étkezés és a wellness is jó volt. Szép a környék, kicsit több marketinget érdemelne. Kedves, segítőkész személyzet.
Jó 2026. augusztus 3. 8:42egyedül járt itt
A személyzet nagyon kedves a recepcióstól kezdve a karbantartóig. Ár értékarànyban nagyon jó. Amivel nem voltunk elègedettek hütö hiánya, a szàllodàban összesen 3 hűtő van szerencsére abból az egyik a mi szobákban volt így a másik házaspár is azt hasznàlta.
Egy négy **** -os szàlllodàban elvàrható lenne, hogy minden szobában legyen hűtő szerintem. A reggeli lehetne változatosabb, minden reggel ugyanaz volt, utolsó reggel volt egy olyan ètel ami màs reggelen nem volt. Jó dolog, hogy a pèksütemènyeket ès a kenyeret ott sütik helyben. A desszertek is szinte minden este ugyanazok voltak.
Átlagos 2026. július 27. 11:37a párjával járt itt
Nagyon tiszta a levegő, kellemes a kastélykert. A félpanzió jó volt, inkább a terítéssel, tálalással kapcsolatban voltak hiányosságok. A wellness részleg önmagában jó, de a jakuzziban a vízforgatást csak néha kapcsolták be, vagy kérni kellett és akkor többnyire bekapcsolták. A szobát csak kérésre takarították.
Zuhanyozás után a szobánkban állt a víz. Fel kellett takarítani. Hűtőgép nem volt a szobában. A teljes vételár befizetését követő néhány nap múlva értesítettek, hogy az eredetileg a csomagárba kalkulált délutáni süteményt nem fogják felszolgálni, helyette többféle hűsítőitalból lehet majd választani. Csak egy, citromos vízből állt a délutáni kínálat.
Nem volt klíma. A szobánk alatt volt a kijelölt dohányzóhely. Éjjel 11 kor még tömény füstszag volt a szobában. Klimával ez nem zavart volna. Vacsoránál a második turnusban ettünk. Az előző turnusnál elfogyott a sárgadinnye. A bár nem működött, az étterem nem igazán tudott koktélt keverni. Nem volt minden bor az itallapról. Nem tudtuk időben átvenni a szobát stb. stb.
Szörnyű 2026. július 19. 9:15a párjával járt itt
Szombat éjfélkor éktelen zaj vert fel legmélyebb álmunkból. Egy teherautó tolatott be az ablakunk alá és iszonyatos zajjal rakodott fel kerekeken guruló konténereket. Ez elvette a kedvem attól, hogy jó értékelést adjak. Egyébként rendben lett volna minden. Nem fogok törekedni arra, hogy újra ide jöjjekk.