Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiváló csárda élmény

Kígyós Panzió FülöpszállásKígyós Panzió Fülöpszállás a térképen

Kiváló 2017. januárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. január 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy kb. 25 fős baráti társasággal látogattunk el a csárdába, egy barátunk részére szervezett meglepetés buli keretében. A panzió nagyon hangulatos volt és a társaság számára biztosítottak egy elkülönített részt, ahol szabadon a többi vendégtől kicsit elszeparálva tudtuk eltölteni ezt a felejthetetlen estét.
A vacsorát az étlapról választva rendeltük, nem előre megbeszélt menüt rendeltünk. Így természetesen ahányan voltunk annyiféle ételt ettünk:) melyet nagyon rövid idő alatt szervezetten nem összekeverve tálaltak EGY IDŐBEN :) Így van!!! mindenki egyszerre kapta meg melegen frissen elkészítve. Ezzel is biztosítva az egész társaság számára hogy egyszerre étkezzen és ne kelljen senkinek várnia. Az ételek látványosak és rendkívül ízletesek voltak.
Mind emellett a panzióban sok vendég volt rajtunk kívül is. Látszott, hogy nagyon közkedvelt hely.
Az éjszakát a panzióban töltöttük. A szobák rendezettek, tiszták minden igényt kielégítőek voltak. A szobákban törölköző és ajándék cukor bekészítés várt minket. A szállás árában pedig a reggeli+kávé is biztosított volt. Az ételek, italok ár/érték aránya is tökéletes volt.
A személyzet nagyon kedves és profi volt, az esti fogyasztást, (étel, ital) remekül személyre szabottan nyilvántartották és a végén némi kedvezményt is kaptunk :)
A csárda bababarát, külön játszósarok van kialakítva :)
A csárda közvetlenül az 52-es főút mellett helyezkedik el, nagy parkolóval, akár kamionok számára. Azonban a főút zajából a szobákban semmit sem lehetett hallani.
Összességében nagyon jó élményekkel távozott a társaság, sokkal többet kaptunk, mint amire számítottunk, még biztosan visszatérünk ide :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (4)
Kígyós Panzió Fülöpszállás - VendéglátásKígyós Panzió Fülöpszállás - VendéglátásKígyós Panzió Fülöpszállás - VendéglátásKígyós Panzió Fülöpszállás - Vendéglátás
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Granada Hotel Kecskemét - Granada Élmények
Granada Élmények
2024.12.20-ig
Granada Hotel Kecskemét
89.676 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Duna Relax Hotel Ráckeve - Nyaralás Duna Relax módra
Nyaralás Duna Relax módra
06.21-08.31.
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!