Táncos Dénes: PAZAR! Mind a kiszolgálás, mind az ételek-italok megá... - Fehér Hattyú Étterem Gyopárosfürdő

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Wellness >>  |  Húsvét >>  |  Pünkösd >>  |  Balaton >>  |  Nyaralás >>
Értékelést írta:
0 szállásértékelés 1 városban járt
1 étteremértékelés 0 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

PAZAR! Mind a kiszolgálás, mind az ételek-italok megállnák a helyüket a Hotol Lotus Thermben Hévízen! Sőt! A két pincér figyelmességét tanítani kell! KÖSZÖNÖM!

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. november 13.
Sarok telek lévén, két bejárata is van. Szemben a Gyopárosi fürdő. Zöld mindenüttt...és csend és nyugalom! A SZEMÉLYZET ??? Káprázatos! Ha jönni akarnak Hévízre, (bocsi fönök-asszony), csak szóljanak! Csillagos 5555555-ös!!!!!!!!!!!!!!! Biztosan visszatérünk ide...A testvérem és a sógorom 60. szülinapját ünnepeltük itt, vagy 50-en... Káprázatos egy hangulat volt...s a pincérek??? Rendkívül figyelmesek, precízek és! mosolygósak. nagy erény!

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Fényképek:
PAZAR! Mind a kiszolgálás, mind az ételek-italok megállnák a helyüket a Hotol Lotus Thermben Hévízen! Sőt! A két pincér figyelmességét tanítani kell! KÖSZÖNÖM! - Fehér Hattyú Étterem Gyopárosfürdő

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Táncos Dénes felhasználót?    Igen

Cím
5904 Gyopárosfürdô
Fasor u. 13.