Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A Szalai ahonnét nem fogsz elszaladni.

Szalai Vendéglő GyőrSzalai Vendéglő Győr a térképen

Kiváló 2018. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. július 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hangulatos polgári jellegű belső. A mellékhelység kulturált. A pincérek kedvesek, segítőkészek és a régi vágású modort képviselik. Azaz tényleg fel- és kiszolgálni szeretnének. Amikor tele a hely és ez jellemző néha akad egy kis fennakadás. A barátom egyik alkalommal kicsit morcos is volt azon, hogy fél órát várt a desszertjére. Az étlap nem túl bő, de igazából nem is szükséges a vastagítása, mert a hétköznapi ember simán tud választani. Ami meg minden étteremben sajnos igaz, az az hogy az alapvető ételallergiásoknak –tej, tojás, glutén- erősen szűkült a választék. Főleg, ha ez kombinált.
Mi öt különféle főételt és desszertet rendeltünk köztük nem egy steakkel. Szinte mindannyian kifogástalannak éreztük mind minőségileg, mind mennyiségileg. Persze akadt akinek még erőteljesebben fűszerezett volna és többet evett volna az adott pörkölt tekintetében, de nem vagyunk egyformák. Ár képzésében átlag feletti, de ez bőven igaz a minőségre is. Véleményem szerint, ha a la carte étkeznél előtte időben foglalj asztalt. Főleg, ha négy személynél többen lennétek.
Az összegzés egyszerű. Ha Győrben jársz ne hagyd ki!!!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Szalai Vendéglő további értékelései

2020.09.14egyedül
Kiváló
2020,09,20-án vacsoráztam az étteremben.Elötte pár nappal megrendeltem.Egy brutális Tomahawk Steaket ( 910 gramm ). Amikor megkérdezték,hogy hogyan készítsék el akkor azt válaszoltam,hogy rájuk bizom ők a szaértője a Steakek elkészítésének. Rendszeresen szoktam Steaket enni az étteremben és...
2019.07.24gyerekekkel
Kiváló
Családi vacsoránkat fogyasztottuk itt. A hely kellemes, hangulatos, tiszta, csendes, kiváló ételekkel, és a kiszolgálás is udvarias. Az amúgy rosszevő kisfiunk is elégedett volt a számára készített étellel. Köszönjük szépen!
2018.07.07a párjával
Kiváló
Egy perc és asztalon a leves ! Gyors kiszolgálás . Győriek kedvenc vendéglője . Menünél mindent megoldanak . Ha nem szereted a rizst kapsz hasábot vagy valami más köretet . Naponta négy féle menü .1200 ft -1400 Sok helyen csalódtam ,de itt soha ! Minden friss . ízben állagban kiváló ,nagyon...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Fonte Győr - Napi árak ellátás nélkül
Napi árak ellátás nélkül
2024.12.29-ig
Hotel Fonte Győr
Kérd ajánlatunkat!
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.31-ig
Sokoró Fogadó Sokorópátka
41.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Golden Ball Club Hotel Győr - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.01-ig
Golden Ball Club Hotel Győr
108.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval