Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódás Gyulán

Várszálló Apartman GyulaVárszálló Apartman Gyula a térképen

Gyenge 2014. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. április 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Várszállóba szóló üdülést karácsonyra kaptuk egy csomagban, mely elég sok mindent tartalmazott! A prémium apartmant foglaltuk le, amely úgy volt hirdetve, hogy várra néző ablaka van! Ez megközelítőleg sem volt igaz! 2 apartman volt egymás mellett, az egyik nézett a vár felé, de semmiképp sem nevezhettük várra nézőnek, hiszen egy nagy ház állt az apartman és a vár látképe között! Mi egyébként a másik apartmant kaptuk, ami egy betonfalra nézett, mögötte forgalmas úttal!
Az úgynevezett konyharész egy mikrosütőből állt, ami egy szekrényben volt benne! Ez számomra nem apartman! A szobában alig fértünk el, a bőröndöt kerülgetve tudtunk mozogni! Volt egy teraszunk is, ami nagyon hangulatos lehetett volna, ha a kulcs, amit adtak hozzá működik! Így kívülről tudtuk megközelíteni, mert földszinten voltunk, így legalább a fürdőruhát kitudtuk tenni száradni a fürdő után!
Apropó fürdő: azt írták a visszaigazolásban, hogy belépőt kapunk az aquaparkba, ami akkor nyílt meg pár hete! Nagyon örültünk neki, mert olvastuk, hogy szuper a fürdő! A fürdőbe érve ért minket a hideg zuhany, hogy oda nem mehetünk be, csak a zsúfolásig megtelt gyógyfürdőbe! Oda bementünk, majd negyed óra múlva inkább eljöttünk, mert iszonyú tömeg volt! Ez is fokozta a csalódásunkat!
A visszaigazoláson az is szerepelt, hogy csokikóstolóra mehetünk egy nagy hírű cukrászdába! Édesszájúak lévén ennek is nagyon örültünk, de ezt sem kaptuk meg! Mikor rákérdeztünk, akkor azt mondták, hogy ha szeretnénk, akkor kapunk a szobába csokibekészítést, a cukrászda kézműves bonbonjaiból! Ezt meg is kaptu 2. nap, vagy mégsem? Ugyanis nem kézműves bonbont kaptunk, hanem valami borzalmas csokit!
Ami még eszembe jutott: a fűtést a légkondicionáló adta, amit nem nevezhetünk túl hatékonynak! Fel kellett tenni 30 fokra, mert fújta a levegőt, és sokkal hidegebbnek érződött! Olyan volt, mint folyamatos szélben lenni, arról nem beszélve, hogy éjszakára le kellett kapcsolni, mert nagyon hangos volt! Szerencsére nem volt nagyon hideg az éjszaka, így nem hűlt ki a szoba!
Csak, hogy valami pozitívat is írjak, a beígért félpanzió nagyon jó volt, egy helyi étteremben kaptuk a reggelit, és a vacsorát, ami finom volt, bár nem túl sok!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Várszálló Apartman további értékelései

2018.05.06a párjával
Szörnyű
Vár utca 8. A hely megtalálása is nehézkes, aki nem ismerős Gyulán, mivel másutt kell bejelentkezni. A hirdetésben szereplő szolgáltatásokat nem kaptuk meg. Kéztörlő nincs a fürdőszobában, szappan elfogyott, éjjeli lámpa nem égett. Szauna nincs, parkolás csak az utcán. Csalódás volt...
2017.10.07a párjával
Átlagos
Október első napjait töltöttük el ebben az apartmanban. Szerencsére kellemes időnk volt, így jól megismerhettük a várost. Kár hogy a Gyulavisit kártyát csak másnap kaptuk kézhez, így lemaradtunk az idegenvezetős városnézésről. Amúgy a kártyának sok értelme nem volt,nem tudtuk szinte sehol...
2017.04.03a párjával
Egy másik ( más ország)utazásból érkeztünk elég későn ,de meg oldódott a szállás elfoglalása. Nagyon kedvezményes áron jutottunk hozzá,jobban élveztük volna ha nem egy másik utazásból cseppenünk ide. ezt nem ajánlom senkinek egyik -helyről másikra utazzon. Egyszerű berendezés ,de a célnak...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Komló Hotel Gyula - Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
2024.12.23-ig
Komló Hotel Gyula
70.852 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Park Hotel Gyula - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.20-ig
Park Hotel Gyula
97.800 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval