Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szíveslátás

Coool Vendégház HajdúszoboszlóCoool Vendégház Hajdúszoboszló a térképen

Szörnyű 2017. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 6.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Mint ahogy az értékelésből is kitűnik nem ajánlanám senkinek, kivéve, ha az ellenségemről lenne szó. Amikor vendégházat választottam, tudtam, hogy nem ötcsillagos szállodába fogok érkezni, de azért azt nem gondoltam, hogy a mellékelt képen látottak fogadnak majd, egy vendégházzal szemben is vannak elvárások! Tisztaságot, rendezett környezetet, megfelelő ágyneműt és alvó alkalmatosságot várok a pénzemért. Itt ilyesmiről szó sem volt, mármint az előbb felsorolt elvárásoknak messzemenően nem felelt meg a vendégház. Akkor felsorolom tárgyilagosan, tényszerűen a hiányosságokat:
attól, hogy két egyszemélyes heverőt összetolnak, még nem lesz belőle franciaágy, a szobákban nem volt olvasólámpa, az egyik tévéhez nem volt távirányító, a csatorna kevés volt, a kép meg rossz, szakadt, foltos szőnyeg a szobában és a wc-ben, szakadt ágynemű, pergő festék az ablakokon kívül, belül, ütött-kopott a teraszon a burkolat, a kiskaput nem lehetett használni, mert kívülről nem lehetett bezárni, a nagykaput pl. én egyedül nem is tudtam volna kinyitni, mert belülről olyan alacsonyra rakták a kalanytút amivel lehetett zárni, hogy nem értem volna el,(a férjemre hárult ez a feladat minden alkalommal), az udvarba nem tudtunk beparkolni amíg nem ment el a másik vendég, mert a mi autónk már nem fért be, (nemhogy öt autó, még kettő is nehezen fér el az udvaron), mert nem lehetett volna becsukni az ajtót,(mert a nagykapu is befelé nyílik)a szekrényajtó szabályosan kiesett a helyéből, a férjemet majdnem fejbe vágta, még szerencse, hogy nem történt baj, mert jó erőben van és jók a reflexei,(gondoltuk, hogy vállfára raknánk néhány ruhát, erre valók az akasztós szekrények, ezért nyitottuk meg az ajtót), a konyhában koszos volt a sütő ajtaja, úgyhogy nem gondoltam rá, hogy ott valamit is süssek, de nem volt jobb a helyzet a szabadban lévő grillezésre felajánlott ráccsal sem, vastagon volt rajta a rozsda (még a kutyánknak sem sütnék rajta semmit, nemhogy nekünk), a konyhai edényfogó kesztyük ijesztően koszosak voltak, szerintem ki kellene dobni őket, a szobákban elég nagy por volt, az ablak és a párkány között jó nagy rés volt, így hiába volt a szúnyogháló, kedvükre randarílozhattak a szúnyogok, amit előszeretettel meg is tettek. Nagyon sajnálom, hogy ezt kellett leírnom, de ezek a szigorú tények, semmilyen rosszindulat, vagy lejáratási szándék nem vezérelt ebben az értékelésben. Mellékelek néhány fotót, hogy láthassák, nincsen bennem sem bosszú, sem semmi más, bár lehet, hogy a tulajdonos ezzel nem ért majd egyet. Egy jóindulatú megjegyzést szeretnék még tenni. Ha ezzel akarnak foglalkozni, nézzenek körül, hogy mások mit kínálnak, mert ilyen lepukkant helyen mi még nem voltunk, továbbá a visszajelzések alapján javítsák a hibákat,(kb.egy évvel ezelőtt valaki reklamált a mozgó wc csésze miatt, megjegyzem, továbbra is mozog)szóval költsenek is rá, ne csak a bevételt várják, mert önök nem ingyenes szives látással foglalkoznak, hanem bevételt szereznek! Mivel többszáz kilométert utaztunk, kénytelenek voltunk elfogadni azt, ami volt, mert a legtöbb hiányosságon úgysem tudtak volna azonnal változtatni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Elhelyezkedés:Szörnyű
Fényképek (9)
Coool Vendégház Hajdúszoboszló - EgyébCoool Vendégház Hajdúszoboszló - BelsőCoool Vendégház Hajdúszoboszló - EgyébCoool Vendégház Hajdúszoboszló - BelsőCoool Vendégház Hajdúszoboszló - SzobákCoool Vendégház Hajdúszoboszló - EgyébCoool Vendégház Hajdúszoboszló - Külső képCoool Vendégház Hajdúszoboszló - EgyébCoool Vendégház Hajdúszoboszló - Külső kép
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Pihenés Hajdúszoboszlón
Pihenés Hajdúszoboszlón
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től ellátás nélkül
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval