Jó 2014. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2014. március 28.
Kellemes az apartman és kedves a tulajdonos. Viszonylag jó helyen van, nem túl messze a fürdőhöz, amit sajnos éppen tataroztak, ami rontott az élményeinken, de ez nem az apartman hiányossága. Kellemes a szoba, kicsi, felszerelt konyharésszel, fürdőszobával. Az apartmanház tiszta, kicsi, de kellemes a társalgója is. Egy szomszédos étteremben volt a félpanzió, ami az ár-érték aránynak megfelelt.
Januárban foglaltam 07-01re.Előleggel. Az utazás napján félúton felhivott,hogy amugy kuadta másnak de tud másik apartmant. Mivel féléve vártam az utazást beleegyeztem. Az,hogy erkezeskor 3x hívtam mire felvette a telefont,részlet kérdés. Számomra elfogadhatatlan apartmant mutatott ,az utcáról...
Kellemes fogadtatásban volt részünk a személyzet részéről.Tiszta rendezett szállás. Jól felszerelt lakosztályok vannak. A tulajdonos nagyon segítőkész volt mindenben. Igazi vendégszerető tulajdonsággal rendelkeznek. Szívesen ajánlom bárkinek ha szeretne egy kellemes pihenést Hajdúszoboszlón.
Nagyon jó volt a szállás az Apartmanban. A szobához tartozó konyha,főzési lehetőséggel és hűtővel, valamint a fürdőszoba is szép tisztán várt minket. A légkondiciónálóval ellátott szoba is a jó pihenést biztosította! Nagyon jó volt itt!