Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Húsvét a Derényi Apartmanban

Derényi Apartman Hajdúszoboszló

2017. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. április 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A hosszú húsvéti hétvégét terveztük Hajdúszoboszlón tölteni. A szállásunk tiszta volt és csöndes. Házigazdánk egy kedves, közvetlen hölgy. Amíg egy váratlan betegség közbe nem jött, addig remekül éreztük magunkat. Aki nyugalomra, pihenésre vágyik azoknak nagyon ajánlom ezt az Apartmant!!!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Elhelyezkedés:Kiváló

Derényi Apartman további értékelései

2019.08.31a párjával
Kiváló
Kellemes fogadtatásban volt részünk a személyzet részéről.Tiszta rendezett szállás. Jól felszerelt lakosztályok vannak. A tulajdonos nagyon segítőkész volt mindenben. Igazi vendégszerető tulajdonsággal rendelkeznek. Szívesen ajánlom bárkinek ha szeretne egy kellemes pihenést Hajdúszoboszlón.
2018.08.05a párjával
Kiváló
Nagyon jó volt a szállás az Apartmanban. A szobához tartozó konyha,főzési lehetőséggel és hűtővel, valamint a fürdőszoba is szép tisztán várt minket. A légkondiciónálóval ellátott szoba is a jó pihenést biztosította! Nagyon jó volt itt!
2014.03.28egyedül
Kellemes az apartman és kedves a tulajdonos. Viszonylag jó helyen van, nem túl messze a fürdőhöz, amit sajnos éppen tataroztak, ami rontott az élményeinken, de ez nem az apartman hiányossága. Kellemes a szoba, kicsi, felszerelt konyharésszel, fürdőszobával. Az apartmanház tiszta, kicsi, de...