Family Clubhotel & Apartments Hajdúszoboszló - Vendégvélemények összefoglalója
A Family Clubhotel & Apartments Hajdúszoboszló a belváros közelében található, így a sétálóutca és a strandközeli lehetőségek könnyen megközelíthetők. A szálloda családbarát jelleggel és figyelmes személyzettel várja a vendégeket, ami hozzájárul a nyugodt és otthonos légkörhöz. A tisztaság a szobákban és a közösségi terekben magas színvonalú, a berendezés pedig praktikus és kényelmes.
A reggeli svédasztalos kínálata kifogástalan, a vacsora pedig három fogásos vagy svédasztalos opcióként választható, így sokféle igény kielégíthető. A wellness részleg három beltéri medencével, gőzkabinnal és szaunával rendelkezik, amely kellemes kikapcsolódást biztosít a családoknak és a pihenésre vágyóknak egyaránt. A medencék meleg vize kellemes atmoszférát teremt a nap végén vagy a szabadidő eltöltéséhez. A konyha rugalmasan alkalmazkodik a vendégek igényeihez, és a csomagajánlatok kedvező ár-érték arányt kínálnak a hosszabb tartózkodás esetén. A szálloda ideális környezetet biztosít a családok számára, kiemelve a kisgyermekesek és az idősebb korosztály kényelmét is, és közel van a strandokhoz. Több vendég évek óta visszatér, ami a hotel megbízhatóságát és a nyugodt légkört erősíti. A tetőteraszon található napozóterasz extra lehetőséget nyújt a napozásra és a kilátás élvezetére. Összességében a Family Clubhotel & Apartments Hajdúszoboszló olyan családbarát, tiszta és ízletes ételeket kínáló szállás, amely a környék adottságait kihasználva kellemes kikapcsolódást biztosít Hajdúszoboszlón.
Kisebb hiányosság miatt adtam jó értékelést. A szoba kissé hűvös volt esténként. Úszómedence vize nagyon hideg volt. Étkezés reggel és este fél hattól volt lehetséges, mi előbb szeretünk főételt enni, ezért másképp oldottuk meg. Bankkártyás fizetés nem volt megoldható. A személyzet nagyon udvarias és segítő kész. A hotel nagyon szép.