Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ennyi pénzért nem is várhattam többet

Hotel Bungalló HajdúszoboszlóHotel Bungalló Hajdúszoboszló a térképen

2014. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2014. április 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szoba minden igényemet kielégítette. Tetszett, hogy minden fából készült, tetszett a hőmérséklet szabályozhatósága, a ruhacsipeszek az erkélyen, az ablakkeret hullámos mintája, a csend, a nagy ablakos világos szoba, a függönyök mintája, a hibátlan vállfák, kényelmes bútorok, patyolatfehér törölközők, és a kellőképpen visszafogott személyzet. Nagyon kényelmes volt az élelmiszerbolt tőszomszédsága, a bolti árak, és a bolti kiszolgálók figyelmessége.
Viszont:
Változatosabb ételeket és több tv csatornát vártam volna.
Hiányoltam az épület és a kapu zárhatóságát. /Csak a szobaajtó volt zárható, ami csúcsidőben érthető, de szezonon kívül - én egyedül voltam az egész épületben, egy öregasszony -megoldható kéne legyen, mikor már este hét után minden kihalt a környéken/.
Nekem tetszett volna, ha megkérdezték volna, hogy kívánom -e a rádióműsort, vagy a magyar nótákat hallgatni reggelizés közben , (bár kérésemre egyszer lehalkították az ordító reklámot, de míg nem szóltam, hallgathattam Balázs és társa ízetlen röhögcsélését és szófosását Napóleon péniszéről több mint 10 percen keresztül). Bár az is előfordult, hogy kint a teraszon kellemes halk zene kíséretben ebédelhettünk.
Azt is megkérdezhették volna, hogy a tejet hidegen vagy melegen kérem-e reggelire, stb.
Mindent összevetve, kellemesnek mondhatom az itt eltöltött hetet.
Mielőtt ide jöttem, elolvastam az eddigi véleményeket a szállásról. Tudom, hogy mindenki ízlésének nem lehet megfelelni, mert kinek a pap, kinek a papné. Hát nekem éppen a fia.
De sok helyen jártam már és tudom, hogy egy törött vállfa épp úgy elveheti az ember kedvét, mint egy nyűttes törölköző. Itt ilyesmi nem volt.
De volt egy olyan érzésem végig, hogy az itt dolgozók érzik otthon magukat, én meg csak itt vagyok. Nem fordítva kéne lennie?
Hogy mire gondolok? Arra, hogy kell-e nekem tudnom a családi dolgaikról, munkával kapcsolatos eligazításról. Hallanom kell-e egymás közti vagy munkával kapcsolatos beszélgetéseiket, és hasonló dolgokat? Mintha ott sem lennék.
Tudom, hogy van akinek épp ezek tetszenek, amik nekem nem. Nem bántásból írtam a kifogásaimat, hanem azért, hogy ki-ki ezek ismeretében válassza ezt a szállást. Ki tehet róla, hogy én lúdbőrődzök a nótázástól, más meg ettől vidámodik.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Bungalló további értékelései

2019.06.16csoporttal
Június elején voltunk csoportosan.Egy két hiányosságtól eltekintve nagyon jól éreztük magunkat.Az ételek finomak háziasak a személyzet,kedves udvarias.A kisházakban voltunk elhelyezve amire már ráférne a felújítás.A nyilászárók szorulnak a bútorzat kissé kopottas.A szoba picike csak az egyikben...
2018.08.21családjával
Egy kedves ismerős ajánlotta ezt a helyet. Közel van a strandhoz, mégis csendes és kellemes hely. A szállásnál csupán egy hiányosságot találtunk: az egyik heverőn nem volt jó feküdni, kicsit már süppedős volt a közepe. A személyzet nagyon kedves és szolgálatkész. Kellemes, hogy élő zene van, ki...
2017.08.09a párjával
Kiváló
Másodszor élvezhettük a hotel bungalló vendégszeretetét az idén. Családias,vendég szeretők,barátságosak mosolygósak a személyzet tagjai és a vezetőség.Gyors kiszolgálás,finom reggelik és vacsorák.Tisztaság kiváló.Nagyon jól éreztük magunkat az ott tartózkodásunk ideje alatt. Jövőre is...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Pihenés Hajdúszoboszlón
Pihenés Hajdúszoboszlón
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től ellátás nélkül
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval