Kiváló 2015. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. május 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jó döntés volt! A családdal úton voltunk és ebédelni szerettünk volna, egy kis keresgélés a világhálon mit találunk a közelben. A választás a CSALÁNOSI CSÁRDÁRA esett és mondhatom nagyon jól döntöttünk! A gyerekek is remekül érezték magukat no persze mi is! Az ételek fenségesek voltak! Minden elismerésem a tulajdosé és természetesen a szakácsé!!Ha arra járunk legközelebb biztosan újra betérünk! Azóta láttam Budapesten is van egy étterem amely szintén hozzájuk kötődik feltétlen felkeressük reméljük ott is hasonló élményben lesz részünk! Még egyszer gratulálok további sok sikert és ötletet!
Gyenge minőség, magas áron. Nem túl képzett személyzet , az alsó pincébe vittek ami tele volt léggyel , olyan sokkal, hogy nem lehetett enni tőlük. Szörnyű volt.
Kecskemét összes étterme közül, a CSALÁNOSI CSÁRDA magasan viszi a prímet. Csodálatos környezet, udvarias kiszolgálás, fantasztikus ízvilág, ár / érték aranyban megfelelő és az adagokról már szót sem ejtenék. Ajánlom mindenkinek!
A mai napon a családommal együtt ebédeltünk. A kiszolgálás förtelmes volt. Az italt több, mint 30 perc volt, mire kihozták, addigra viszont már ott voltak a levesek. A végén ugyanígy jártunk, hogy a második fogás elfogyasztása közben rendeltünk 2 db colát, és mikor kihozták a kávékat, csak utána...