Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fantasztikus hely

Oszter Ház KékkútOszter Ház Kékkút a térképen

Kiváló 2016. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. június 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nemrég töltöttünk itt 4 éjszakát feleségemmel és egy éves kisfiunkkal. A szobánk tágas, tiszta, és nagyon jól felszerelt volt. A bútorok és berendezések nagyon jó minőségűek, mindenen azt éreztük, hogy rászánták az időt és energiát a tervezésre és a kivitelezésre is. Fontos megjegyezni a minőség mellett a stílust is. A szoba, a kert, és minden közös helyiség nagyon ízlésesen van kialakítva. Nem hivalkodó, elegáns, de ezzel együtt otthonos és praktikus.
A mi szobánkban volt saját konyha, ez nem mindegyik lakrészben van, az ezekben lakók a jól felszerelt és tágas közös konyhát tudják használni.
A telek a Káli-medence dombjaira néz, a kert végében elhelyezkedő magaslesről jó eséllyel látunk őzet, fácánt, nyulat, gólyát. A házhoz tartozó medencében gyorsúszni nem fogunk, de pancsolásra, hűsölésre, labdázásra teljesen megfelelő. A nyári konyha szuper, kemencével, tűzhellyel, mosogatóval. Többször is főztünk itt. A szauna kimaradt, majd legközelebb. Jó szívvel ajánlom a helyet, a tulaj és a személyzet is nagyon kedves, közvetlen és flexibilis. Meg kell említeni, hogy ellátás nem jár a szobához, de egyrészt a nyári konyha lehetőségei, másrészt a háztól 100 méterre található Levendula Porta miatt erre is maximum pontot adtam. A Levendula Porta egy családi gazdaság, ahol lehet reggelizni (a szombatonként sütött ordás batyu és a vasárnapi levendulás kalács kötelező!), és házi szörpöket, sajtokat, egyéb házi készítésű termékeket venni. Mindenképp visszamegyünk az Oszter-házba és Levendula Portára is!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Oszter Ház további értékelései

2013.09.29a párjával
Kiváló
Nyáron töltöttünk 4 napot itt. Mindent úgy találtunk, ahogy a képeken van. Rend, tisztaság. Ajánlom azoknak is, akik szeretnének elcsöndesedni, túrázgatni és azoknak is, akik szívesen megismernék a Balaton északi partját illetve Káli-medencét. Ha legközelebb megyünk biztos kihasználjuk a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Balatontourist Napfény Kemping Révfülöp - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2024.10.06-ig
Balatontourist Napfény Kemping Révfülöp
26.500 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval