Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hosszú utazás után komoly csalódás

Rácz Fogadó étterme KisorosziRácz Fogadó étterme Kisoroszi a térképen

Gyenge 2017. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. május 27.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Barátaink áradozása miatt vállalkoztunk a több mint 1 órás útra egy névnap miatt. A hely - Kisoroszi - gyönyörű, meseszép. Csend, hangulat madárfütty. Jól indult.
A felszolgáló kislány fapofa, sehol egy mosoly, viszont korrekt és semmit nem felejtett el. (Ellentétben a szomszéd asztallal, ahol hasáb köret helyett rizzsel hozták az ételt.)
6-an 3 féle levest kértünk: halászlé, gyümölcsleves, és húsleves. Teljesen átlagosak, semmi különleges íz. Sajnos aminek melegnek kellett volna lennie az langyos volt, aminek hidegnek, az is langyos volt.
Főételnek egyikünk túrós csuszát kért. Rajta túró alig, tejföl pedig csak mikroszkóppal, és szintén csak langyos. 4-en egy 4 személyes Rácz tálat kértünk. Na emiatt írom ezt a kis visszaemlékezést. 2 'kisétkű' hölgy, és 2 közepesen éhes férfiú volt a társaságban. Nagyon messze volt a tál a 4 személyestől. 2 és fél esetleg. A húsok kivétel nélkül kiszáradtak, kemények, embert próbálóak. A 4 miniatűr rántott gombához alig egy kanálnyi tartárféle. De a legalja a hasábburonya: mélyhűtött, összeesett, "fűrészpor".
Desszertnek gyümölcstál fagylalttal. A gyümölcs mirelit, a fagyi 1 féle és 1 icipici gombóc. Az egyetlen pozitívum a túrós palacsinta volt, bár a túróval bánhattak volna bőkezűbben is.
Ehhez képest a ceh 30e ft volt. Ez nem kiugróan magas, de ehhez a világ végére kellett menni, és a legtöbb budapesti kisvendéglő kenterbe veri ennél kevesebbért.
Összefoglalva: gyönyörű környezetben bőven átlag alatti ételválaszték, harmatgyenge ételminőség, átlagos, korrekt és gyors kiszolgálás. Ja, és iszonyat kényelmetlen lócákon üldögéltünk.
Jobb sorsra érdemes hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló

Rácz Fogadó étterme további értékelései

2018.03.01gyerekekkel
Szörnyű
Tavaly szeptember 2-án voltunk ott. Leültünk. Pár vendég volt csak, de az időnként megjelenő pincér nem vett rólunk tudomást. Negyed óra múlva felálltunk és eljöttünk éhesen és szomjasan.
2015.07.26barátokkal
Átlagos
Közel budapesthez sokszor kiugrunk kirandulni akár tél vagy nyár van .mivel ez az 1 étterem van igy sok választas nincsen de nem is kell.terasz hivogato bár ha sok embert össze fuj a szel akkro nagyon uszik a kiszolgalas nem foglalkoznak ugy a vendeggel mint kellene ezt tobbszor tapasztaltam...
Népszerű szállások a környéken
Patak Park Hotel Visegrád - Két éjszakás ajánlat félpanzióval
Két éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
67.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Stáció Vecsés - Nyári csobbanás
Nyári csobbanás
2024.09.02-ig
Hotel Stáció Vecsés
94.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval