Átlagos 2025. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2025. augusztus 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon gyakran látogatjuk az éttermet. Kiváló minőségű minden ételük, a steak-ek kifejezetten finomak. A kávék megfelelő minőségűek, finomak. A fagylaltokat évek óta folymatosan kóstolgatjuk. Soha nem volt panasz semmire. Ha kell, van kóstolási lehetőség is a kiszolgálás előtt. A süteményeknek már számos " esélyt adtunk" és mindig óriási a csalódás. Gyakorta nem friss, száraz már mellékízes a tárolástól sajnos. Nagyon sajnálom, hogy ennyire nagy az eltérés az étterem és a cukrászda minősége között.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Mester Cukrászda, Kávézó & Étterem további értékelései
Zala felől Somogyba felmerült a kérdés, hogy valahol kávézni kéne talán, hiszen esteledik, nekem meg beugrott, hogy valahogy az irányban van Marcali, aztán még nem is ettem-ittam ott semmit, az ittjartam szerint, holott régebben meg milyen sokszor. Na, ennek az oka meg az lehet, hogy Marcalinak...
Gyerekkoromban még nem jártam itt,pedig sokat voltunk Marcaliban. Erre csak az idén került sor a tavasz folyamán,ha jól emlékszem,május környékén. Mindennel meg vagyok elégedve.
Szenzációs a cukrászda. Régen láttam ilyen jót. Aki Marcaliban jár és kihagyja, olyan, mintha Párizsban kihagyná az Eiffel tornyot: nem bűn, több! Hiba.