Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

3 * -os kategória felső szintje nyugat-európai standardok szerint is

Termálhotel Martfű Martf?Termálhotel Martfű Martf? a térképen

Kiváló 2019. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. november 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Minden elvárásunknak megfelelt, várakozásainkat egy kicsivel még felül is múlta a szálloda.

Nekünk lényeges szempont, hogy a tömeget nagy ívben elkerüljük, és ez így is történt itt. A szoba tágas, a kategóriának megfelelő anyagfelhasználással készült bútorzat, dekoráció ízléses, praktikus, jól szolgálta a pihenést. Tetszett az is, hogy 6 fényforrás közül lehetett választani. A padlószőnyeg borításon az elmúlt évek alatt itt megforduló vendégek gondatlansága azért helyenként némi nyomot hagyott, amit nem lehet teljesen eltüntetni a gondos takarítással sem, de ebben a kategóriában ennél nem kell többet elvárni. Az egyetlen negatívumként említendő, hogy éjjel is hallható egy alapzaj, olyan, mintha két szomszéddal odébb folyamatosan menne a légkondi. Bizonyára nem az, hiszen tél volt ott létünkkor. Ez lehet, hogy sokak számára zavaró az amúgy nagyon csendes környezetben.

Kíváncsiságból megnéztük az un. torony szobát, ami felár ellenében két légteret kínál, és a háló része félkör alakú. Most hogy láttuk, nem választanánk azt a jelenlegi hangulata ismeretében akkor sem, ha nem lenne feláras.

A szállodából egy belső folyosón lehet átjutni a szobakártyával nyitható első emeleti ajtón át a medencékhez. Bár a wellness részleg, konditerem is egybeépült a fürdővel, annak használatáért külön kell fizetni egy átalánydíjat a teljes tartózkodás idejére. Egy napra, vagy egy hétre is ugyanannyi. Csak egy napra nem biztos, hogy megéri kifizetni, de ez persze egyéni pénztárca függő.

Nagyon jó volt reggel korán lemenni az uszodába, ahol rajtam kívül egy lélek sem volt, de egész nap volt legalább egy szabad sáv, amikor arra jártam. Az uszoda és a melegvizes medencék is jó állapotban vannak, nincsenek leharcolva úgy sem, hogy a nyitás óta még nem volt felújítva a létesítmény . A trambulint is kipróbáltam, azt mezei halandó nem sok helyen használhatja. (Azt még tudnám értékelni, ha a vízilabda klubok inkább építenének magunknak saját pénzből uszodát mondjuk Békésben, Dél-Somogyban, és nem ide járnának felkészülni a fizetős versenyeikre közpénzek felhasználásával, és a szállóvendégek kiszorításával alkalmanként. )

A fürdőszoba nekünk a legfontosabb mérce egy szálláshely megítélésénél. Itt nem csak tágas volt, de a felszereltsége, ápoltsága igen közel volt a négy csillaghoz. Le a kalappal. Az egyetlen szempont, amin észre lehetett venni melyik kategóriába tartozik, az a törölközők állapota volt.

A választott félpanziós ellátás keretében svédasztalos tálalás formájában kaptunk vacsorát, ami 3 fő fogást köretekkel, salátabárral, két levest, plusz 2 féle süteményt tartalmazott. Nem csak bőséges volt, de minőségében sem találtunk kifogásolhatót. Ez vonatkozik a reggelire is. Az étterem kialakítása, berendezése, dekorációja és tisztasága is megnyerő volt ottlétünkkor ( 2019 vége), a felszolgálók is segítőkészek voltak, talán ebben szerepet játszott az is, hogy nem tömegeket kell itt kiszolgálni. Hétköznap voltunk, talán a hétvégék nem ilyen nyugodtak, ezt nem tudom.
Summa summarum, jobb volt, mint amire számítottunk pesti aszfalthoz szokott tömegpolgárként az Alföld távoli szegletében, nagyvárosban élőknek ez egy kiváló pihenést nyújtó hely. Külföldi szállodákban is sokszor megfordultam, saját tapasztalatom szerint ez a szálloda tényleg a Lajtán túli 3 -os kategória felső szegmensébe sorolható.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Termálhotel Martfű további értékelései

2024.01.17családjával
Szörnyű
Sajnos már második alkalommal kell csalódottan távoznunk!Mindkét alkalommal kuponnal érkeztünk. Az első alkalommal lefoglaltuk a szállást,mivel étel érzékeny is volt közöttünk kérték mindenképpen jelezzük emailben hogy feltudjanak rá készülni. Oda érkezésünk napján újra szóltunk hogy akkor a...
2023.10.26családjával
Kellemes, egyszerű szoba, kaja választék a megszokottnál kevesebb, de nagyon finom. A reggeli kifogástalan. Hatalmas belső úszómedence, két gyógyvizes medence bent es kettő kint különleges gyógyvíz összetétellel.... A TV-ben az ATV műsor nem fogható, tiltott, - helytelen egy szállodában a...
2023.10.01a párjával
Átlagos
Szeptember végén voltunk öt éjszakát poloska inváziós időszak közepén. A szobákban ablaknyitás, ezáltal szellőztetés kizárva, erre írásban is figyelmeztetett a szálloda. De az ablakon szerintem megmagyarázhatatlan és érthetetlen okból nincs szúnyogháló. Maradt a folyosó felőli "szellőztetés". A...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Solaris Apartman & Resort Cserkeszőlő - Igazi pihenés Cserkeszőlőn
Igazi pihenés Cserkeszőlőn
2024.06.18-ig
Solaris Apartman & Resort Cserkeszőlő
42.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Őszi kikapcsolódás
Őszi kikapcsolódás
09.01-11.30.
Hotel Kumánia Kisújszállás
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval