Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mórahalmi kikapcsolódás

Adonisz Vendégház MórahalomAdonisz Vendégház Mórahalom a térképen

Átlagos 2013. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. szeptember 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Párommal töltöttünk el egy éjszakát a mórahalmi Adonisz Vendégházban idén nyáron. Sűrűn járunk Mórahalomra a fürdő miatt és amikor tehetjük, el is töltünk 1-2 napot a városban.
A vendégház Mórahalom központjától egy jó másfél km-re helyezkedik el, ami személy szerint Nekünk kicsit problémás volt, mivel busszal mentünk. A fürdőbe nyitásra oda szeretünk érni, így legalább egy fél órával hamarabb el kellett indulnunk reggel. A környék viszont nagyon nyugodt volt.
A szobánk nagyon szép, rendezett és tiszta volt. Az ágyak kényelmesek, viszont a takarók borzasztóan vékonyak. Az ablakokról hiányoltuk a redőnyt, mivel a tetőtéri ablaknál sokat nem segített a sötétítő, nem lehetett rögzíteni.
A fürdőszobát kicsit balesetveszélyesnek ítéltük meg, mert a kádkilépő is csúszott, ráadásul a lépcsőkön nem is volt semmi, pedig az ablakot csak arra felállva lehet kinyitni. A kád viszont nagyon kényelmes volt. Hiányoltuk viszont a konnektort és a fürdőszobai szemetest is. A törölközők sem nyertél el a tetszésünket, szinte kéztörlő nagyságúak, vékonyak és a vizet sem szívták, így örültünk, hogy felkészülten érkeztünk és vittünk magunkkal. A WC borzasztóan rossz helyen helyezkedik el, mivel a magam 168cm-jével is súroltam a plafont, nem hogy ha párom.
A konyha a többi helyiséghez képest is nagyon kicsi. Ha már két ember ül az asztalnál, nem lehet elférni és közlekedni sem. Nem mondanám annyira felszereltnek sem. Csak főzőlap van, sütő nincs, edényből és főzéshez szükséges eszközökből is csak pár darab van. A hűtő borzalmasan zúg, még a szobából is idegesített minket, úgyhogy estére inkább kihúztuk.
Az ár/érték arány összességében nem olyan rossz, de csak három pontot kap Tőlünk a sok apró probléma miatt, de természetesen mindenkinek mások az elvárásai. Így egy próbát megér másnak is.. ;)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Gyenge
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.23-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval