Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódástunk

Thermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár MosonmagyaróvárThermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár Mosonmagyaróvár a térképen

Átlagos 2023. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. december 27.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A szálloda hagy némi kívánni valót maga után.
A recepciósok között volt egy kedves hölgy, de a többi mogorva és semmi nem érdekelte. Elromlott közben a lift ,ami feltétele volt ,hogy ezt a helyet válasszuk.Direkt meg is kérdeztük a foglalaskor. A javításra kilátás sem volt és a recepciós monta is,hogy ő 2 napig nem jön nem is érdekli.
A szobába alig lehetett kibirni annyira bejárata az ételszag ,már a ruhák és az ágynemű is bevette,szinte hányingert okozott az olajszag.,a fürdőben recsegett ,ropogott a járolap,félelmetes volt,a lefolyó is el volt dugulva azt már meg sem említem.
Minden reggel durván bekopogott a takarítónő,hogy kérünk e takarítást,de az elutazás napján kopogás nélkül be is nyitott. Ez azért már erősen kiverte a biztosítékot! Az ételekről pedig annyit,hogy a reggeli mindennap ugyanaz,de pl. a tojásrántotta olyan módon volt megsütve,ami már ehetetlen volt.A vacsora talán egy fokkal volt jobb.A pincérek kedvesek voltak és mindig elvitték a használt tányérokat.
A fürdő nem volt rossz,amikor nem volt nagy a tömeg, de magyar szó nem sok hallatszott, meg talán mi csendesebben beszélgetünk, gondolva arra,hogy pihenni szeretne a másik,mint a cseh szomszédaink..:)
Egyszer volt,de legközelebb egy másik helyet választunk, remélem több sikerrel!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:

Thermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár további értékelései

2023.09.24barátokkal
Kiváló
Kényelmes, tágas szoba, finom ételek, nagyon kedves személyzet. Nagyon jó, hogy szabad átjárás van a strandra. A városban található Futura központ remek szórakozást nyújt minden korosztály számára. Jó pihenést kívánok annak, aki ezt a hotelt választja.
2023.09.17családjával
Kiváló
A szálloda legfőbb értéke a gyógyfürdő szomszédsága, ahova bármikor, este 8ig át lehetett sétálni, közvetlenül a szálloda halljából. Nagyon jó ötlet, hogy fürdőzéshez el lehet vinni a szálloda méregzöld, puha fürdőlepedőjét van még 2 másik hófehér is. Van a szállodában is Wellness-rész, amit...
2023.04.25a párjával
4 napot töltöttünk a hotelben a nejemmel,kedves,udvarias fogadtatásban volt részünk,a szoba tiszta ,ápolt,igaz a fürdöszoba kicsit retro,de a három csillaghoz megfelel,nekem egy kapaazkodó hiányzott a zuhanykabinból,az állandó csatornaszag is orvoslásra szorulna,klima berendezés nincs a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Aquasol Resort Mosonmagyaróvár - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2024.09.03-ig
Aquasol Resort Mosonmagyaróvár
Kérd ajánlatunkat!
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Nyári kiruccanás
Nyári kiruccanás
06.15-08.31.
Sokoró Fogadó Sokorópátka
156.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Golden Ball Club Hotel Győr - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.01-ig
Golden Ball Club Hotel Győr
41.608 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel