Kiváló 2025. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2025. július 3.
Kellemes meglepetés volt.A Luby Panzió volt a Szilva út bázisa.A Tákosi Református templomban,a paticsfalú mezítlábas Notree Dameban meghallgattuk a templom történetét Viola néni ékesszóló előadásában,majd a mosolygó szentek templomát tekintettük meg Csarodán,a mosolygó szentek templomában.Nagyon kedvesen fogadtak,élvezetes időutazás volt a múltban.Jó tanács:előzetesen érdemes az interneten felhívni őket,időpontot egyeztetni.Nagyaron a Túr partján meg lehet tekinteni Petőfi fáját,amelynek koronája alatt megírta a Tisza című versét.Penyigén ajánlom a Lekvárdát,ahol mindent megtudtunk a finom,rafinált lekvárkészítésről.A nagytudású fiatalember előadása után bevásároltunk az isteni lekvárokból Nagyaron a Luby kastélyban az 50 ezer zenélő rózsatő társaságában ebédeltünk a lelkes pesti nászuramék társaságában,akik odavoltak a csendért,a sok zöldért,é a finom ételekért..Nem kell elutazni messzire,például Indiába elvonulásra,hogy megújulj.Túristvándiban,a vízimalomtól pár méterre Erdélyiné Marikánánál csodálatos harcsapaprikást ebédeltünt,de a langallóka is nagyon finom volt.Megtanultuk,hogy is működött 100 éve a vízimalom.A Luby kastélyban grázisz kaptuk az idegenvezetést,filmvetítést.Élménydús hétvége volt.Mindenkinek ajánlom.