Doriy: Átverés! - Júlia Panzió Parádfürdő

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Júlia Panzió Parádfürdő értékelése
5. helyezett a 6 parádfürdői szállás közül

Értékelést írta:
1 szállásértékelés 1 városban járt
0 étteremértékelés 0 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Átverés!

2018. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. május 3.
Hát,sok mindent el lehet mondani a helyről, csak azt nem, hogy korrektek. Átvertek.
A párom februárban foglalt egy apartmant 6 főre. 2 nappal az érkezésünk előtt emailben megkérdezte a tulajdonost, hogy minden rendben van- e a szállásunkkal, mert Pécsről érkezünk, és nem szívesen fordulnánk vissza. A válasz igenlő volt.
Ennek ellenére mégsem kaptuk meg az általunk foglalt házat. Nem stimmelt sem a berendezés, sem a helységek száma, elrendezése. A pároknak külön kellett aludni, mert nem volt franciaágy.
Természetesen felhívtuk a tulajdonost, hogy számon kérjük rajta a dolgokat. Még ő volt kiakadva.

Kiderült, hogy másoknak adta ki az általunk foglalt szállást, mert SZERINTE ez jobb lesz nekünk, és b*nkó stílusban közölte, hogy nem muszáj maradnunk, ahelyett hogy legalább elnézést kért volna.Felháborító!!!!
Természetesen kénytelenek voltunk maradni, mivel az ünnepi hosszú hétvége miatt minden szálláshely tele volt.

A google internetes értékelő felületén megírtuk a véleményünket, de még akkor is ők voltak megsértődve.
Milyen szállásadó az, aki maga dönti el, hogy a vendégeinek mi a kényelmes, elég tágas, vagy tetszetős??? Az ember általában a feltöltött képek alapján választ szállást, csakhogy itt vigyázzon mindenki, mert nagy átverés van! A különböző szálláshelyek képei össze vannak keveredve. Van feltöltve az egri szállásról is kép, arról, amiben mi voltunk, és egy sokkal szebb, komfortosabb apartmanról is.:-D

Mindkét szinten rosszak voltak a vízvezetékek, így alig tudtunk fürdeni. Vagy túl forró volt a víz, vagy jéghideg!!!
A szappantartóban a legolcsóbb FÉRFI tusfürdő volt, a matracok ki voltak feküdve középen, a lépcső kapaszkodója el volt törve, 3 db üvegpohár volt egy 8 fős apartmanban,(persze lehet bögréből is kólát inni :-) ) az ablakok olyan magasan voltak, hogy nem lehet kinyitni őket, így szellőztetni sem lehetett. Minden reggel 6- kor keltünk, mert a mennyezet közeli ablakokon nem volt sem függöny, sem más, így szó szerint a szemünkbe sütött a nap. ( éjszaka pedig a hold )
A bejárati ajtót nem lehetett mindig bezárni, vagy éppen kinyitni!!!
Ha valaki mégis kedvet kapna, hogy itt aludjon pár éjszakát, azt javaslom, előzetesen kérjen képeket arról a szállásról, amit foglalt, nehogy úgy járjon, ahogyan mi.

Távozásunk napján a tulajdonos,sértődötten közölte, hogy nem kell kifizetnünk a szállást, és meg akarta magyarázni, hogy mi a kapott apartmant foglaltuk, holott a kezünkben volt a kinyomtatott foglalás. Vicc az egész!!!Természetesen nem jöttünk el fizetés nélkül, de így egy csökkentett összeget hagytunk ott, és jól esett volna egy SZÍVBŐL JÖVŐ bocsánat kérés is...Jó pont: Az étterem szuper!
Minden nagyon finom volt, és az adagok is termetesek voltak. A felszolgálók is kedvesek! Az éttermet még biztosan meglátogatjuk!

Ennyire tetszett: Szörnyű
Személyzet: Szörnyű
Tisztaság: Gyenge
Ár / érték arány: Gyenge
Kényelem (szoba): Szörnyű
Szolgáltatások:
Étkezés: Kiváló
Elhelyezkedés: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Doriy felhasználót?    Igen

Júlia Panzió Parádfürdő
Cím
3244 Parádfürdô
Központi parkoló 4.