Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Felejthetetlen kikapcsolódás a Kékes lábánál.

A HELY Vendégház ParádóhutaA HELY Vendégház Parádóhuta a térképen

Kiváló 2022. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2022. május 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szuper hely,egy apró faluban a Kékestető lábánál.
A vendégház 5 db apartmannal rendelkezik ,összesen 10 +5 főt tudnak elhelyezni kényelmesen. Nagy parkoló a ház előtti részen A ház igényesen modern bútorokkal van berendezve, tisztaság mindenhol. Konyha mindennel fel van szerelve, modern gépekkel, kávé kapszula,teafilter bekszits ,palackos ásványvíz is a tartozék részét képezi. Mosógép .Minden helyiségben található légkondicionáló berendezés.Ha valaki nem akar menni kirándulni,helyben van lehetősg dzsamedence és szauna használatra, grillezése, szalonasütsre, kemencben való sütésre tollaslabdázásra ,vagy csak egy kötetlen baráti beszélgetésre kint a teraszon.Nekünk még ami nagyon tetszett az, hogy gondoltak a gyerekekkel érkezőkre is, kint játszótér, trambulin van,rossz idő esetén bent darts, s több korcsoportnak való társasjátékok találhatók. Lap Tv minden apartmanban van + 1 nagy a társalgóban minimum 5o csatornával ,amiből több gyerekcsatorna is van. Kérésre babaágy,etetőszék stb.bekszitenek, így azt nem kellett vinni.
A szállás önellátással hirdeti magát,de a tulajdonos házaspár igény eseten + díj megfizetése esetén bőséges reggelit hozat fel a helyi étteremből, vacsorázni a Parádon található (kb 2 km ) étteremben van lehetőség korrekt megfizethető áron, vagy kihozzák a megrendelt Pizzát (Recskről)
Ami még nekünk pozitív dolog volt, az a vendégház egész területén fogható erős Wifi, így a pihenés alatt is tudtunk egy kicsit dolgozni . Nagyon jól esett nekünk a tulajdonosok kedves baráti fogadtatása, a meglepetés bekszits, és a saját készítésű wellcome drink pálinkájukkal való koccintás.
A hely gyerek és állatbarát hely. Elektromos autóval érkezőknek van lehetőség helyben tölteni az autójukat. A tulajdonosok igény esetén tudnak programokat ajánlani ,/szervezni . Külön felhívták a figyelmünket hogy a ház előtt szoktak özikk sétálni , így ott helyben egy ilyen élménnyel is gazdagodhatunk. Mi nagyon jól éreztük magunkat ott,mindennel maximális meg voltunk elégedve, hamarosan visszatérünk még ide, nagyon megszerettük aHely vendégházat."
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

A HELY Vendégház további értékelései

2022.09.21barátokkal
Kiváló
Barátunk születésnapja alkalmából meglepetés volt a baráti csapat kirándulása, nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Csodás helyen, csodás szállás, dézsa,szauna és az esti szarvas bőgés....Kimondhatatlanul jól éreztük magunkat,remélem visszatérünk még!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
89.262 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
146.150 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval